Esti aici
Femeia.ro > Modă > (P) Avantajele pantofilor la comandă. Cum să arăți perfect la orice ocazie specială

(P) Avantajele pantofilor la comandă. Cum să arăți perfect la orice ocazie specială

pantofi la comanda

Ținuta pentru un eveniment special nu poate fi completă fără pantofii potriviți, iar încălțămintea creată la comandă este alegerea ideală.

Deși găsim multe modele de pantofi care ne plac, puține sunt cu adevărat comode. Acest criteriu nu trebuie niciodată trecut cu vederea pentru că pantofii inconfortabili nu doar că ne pot strica seara, dar ne pot afecta și sănătatea piciorului. Talpa și tocul sunt elementele care contează cel mai mult, însă nu le putem schimba pentru a ni se potrivi perfect. Sau putem?

Purtând pantofi făcuți la comandă, nu doar că te vei bucura de modelul tău preferat, dar vei putea alege totul, inclusiv talpa și tocul. În felul acesta, vei reuși să fii unică și să îți exprimi stilul, în timp ce picioarele tale nu au de suferit. Ce-ți poți dori mai mult de la o pereche de pantofi?

Dacă și tu ai nevoie de pantofi pentru o ocazie specială din viața ta sau a cuiva drag, îți recomandăm să alegi atelierul de pantofi la comandă Yvettes.

Creat în 2013, Yvettes și-a propus să cucerească inimile (și picioarele) doamnelor prin intermediul unor modele deosebite de pantofi lucrați manual. În cadrul atelierului lucrează meseriași în arta încălțămintei cu experiență de peste 40 de ani, deci te vei bucura de pantofi pe placul tău, comozi și de calitate.

Încălțămintea Yvettes este confecționată de materiale de înaltă calitate (piele atât pe interior, cât și pe exterior) și proiectată pe piciorul fiecărei cliente. Apoi, tu ești cea care alege modelul, nuanța, talpa și tocul, chiar și accesorii care te definesc, dacă dorești. Vei putea alege dintr-o varietate mare de modele și dintr-o paletă bogată de culori, pentru a-ți exprima trăsăturile proprii de personalitate.

În medie, execuția unei pereche de pantofi durează 10 zile, dar poți fi surprinsă plăcut și într-un interval de timp mai scurt. Iar partea cea mai bună este că pantofii au un preț accesibil!

Mai mult, Yvettes realizează la comandă și o gamă variată de balerini, mocasini, sandale, ghete și cizme și confecționează și plicuri pentru diferite ocazii.

Comments

comments

Lasă un răspuns