Esti aici
Femeia.ro > Modă > (P) Breslo.ro – comunitatea designerilor tineri pe care merită să-i sprijinim!

(P) Breslo.ro – comunitatea designerilor tineri pe care merită să-i sprijinim!

V-am anunțat acum ceva vreme de parteneriatul nostru cu Breslo.ro, cea mai mare platformă creativă din România, formată din designeri tineri și creatori de handmade, pe care merită să-i sprijinim pentru lucrurile frumoase pe care le fac.

E lesne de înțeles de ce comunitatea creativă din România s-a adunat pe Breslo.ro: datorită unei echipe tinere, cu inițiative îndrăznețe, concursuri cu premii la care nu poți închide ochii și cele mai inovative metode de promovare, ce-i ajută pe creatori să vândă mai mult și mai rapid. Sună bine, m?

Concursuri cu super premii: mașini de cusut și apariții în cele mai citite reviste din România

Și pentru că Breslo organizează concursuri la intervale regulate de timp, trebuie spus că și premiile sunt pe măsură, și mai mult ca sigur atrag orice pasionat de handmade: mașinile de cusut i-au făcut fericiți pe mulți creatori, dar și promovările în cele mai citite reviste din România i-au ajutat să își dezvolte și mai mult afacerea handmade.

Ultimii doi câștigători ai concursului #stiusăcos s-au “luptat” în tutoriale creative

Ultimul concurs de pe platforma Breslo, #stiusăcos, a constat în înscrierea unor tutoriale realizate de la zero de oameni talentați, atrași de micile provocări. A fost o cursă strânsă, s-a dat o adevărată bătălie între talent, imaginație și, normal, tutoriale, iar câștigătorii au fost doi la număr.

Rose Of The Flames – designerul care creeaza bijuterii din aripioare de zână

Rose Of The Flames este un designer tânăr și super talentat, pentru care imaginația nu are limite, din moment ce creeaza bijuterii din… aripioare de zână. Bine, bine, nu zâne adevărate, ci unele realizate manual de ea, dar extrem de credibile. Cu un număr impresionant de tutoriale înscrise în concursul #stiusacos, Laura ne-a arătat cât de simplu se realizează o pereche de pantaloni scurți cu libelule magice sau accesorii demne de festivalurile din aceasta vară. Pe toate le gasiți în magazinul ei, Rose Of The Flames.

Poza 2 - bijuterii handmade, cumpara de pe Breslo.ro

Anita B Design creează plicuri cu aer vintage și ușor nostalgic

Anita B Design sau simplu, Anita, este cel de-al doilea câștigător al concursului de tutoriale, #stiusăcos. Pe lângă tutorialele super creative și pline de imaginație, Anita creează cele mai frumoase plicuri cu accente vintage și aer nostalgic, pentru fetele care adoră ținutele unei perioade de care nouă ne este tare dragă. Pe lângă plicuri, în magazinul ei de pe Breslo.ro, veți găsi și o serie de fuste ultra vaporoase, în culori care te fac să visezi la briza mării și la culorile apusului. Trebuie să ne credeți pe cuvânt! Dacă nu, convingeți-vă singuri, vizitându-i magazinul Anita B Design.

Poza 3 - fusta handmade, geanta handmade, cumpara online de pe Breslo.ro

Puteți urmări în continuare tutoriale creative, realizate pas cu pas

Deși concursul #stiusăcos s-a încheiat, puteti urmări în continuare o serie de tutoriale ce sunt încărcate zilnic, încurajând astfel comunitatea creativă să creeze și să-și pună în aplicare ideile. Iar dacă ești începător, cu atât mai bine, poți învăța de la cei mai buni.

Spor și multă inspirație!

Comments

comments

Lasă un răspuns