Esti aici
Femeia.ro > Modă > (P) Ce fuste să porți în funcție de forma corpului. Recomandări de pe Breslo.ro!

(P) Ce fuste să porți în funcție de forma corpului. Recomandări de pe Breslo.ro!

Știm că în orice sezon și moment, confortul e cheia, dar hainele potrivite nu trebuie să fie greu de purtat, ci trebuie să fie cele corecte pentru fiecare siluetă în parte. Săptămâna aceasta vom discuta despre fustele care îți vor scoate în evidență silueta în funcție de formele corpului.

 

Poza 1 - fusta handmade, fusta cu flori, cumpara online de pe Breslo.ro

Pîslaru, 65-89 lei

Dushky, un creator talentat de pe Breslo.ro, a făcut o selecție de câteva fuste care ne-au furat privirea din prima clipă. Iar noi ne-am documentat despre fiecare model în parte și am ajuns la concluziile următoare:

Fustele evazate – se potrivesc perfect celor cu șolduri proeminente

Sunt cele cambrate în talie și evazate înspre picioare; aici pot fi incluse fustele trapez, A-line, cloș, clopot, tutu, balerina, cele plisate/ acordeon, cu clini sau cele cu croi rotund. Acest croi avantajează o siluetă de tip A, pentru că maschează bine șoldurile sau o siluetă de tip V, deoarece balansează marimea umerilor.

Poza 2 - fuste evazate, fuste retro, cumpara online de pe Breslo.ro

Amsty, 350 lei / Lennashop, 150-160 lei

Fuste cambrate – avantajează siluetele skinny, dar și pe cele cu formă clepsidră

Sunt cele care se mulează pe linia corpului asemeni rochiilor cambrate. Cunoscute și ca fustele creion, mulate, tub sau pencil, aceste croiuri aveatajează siluetele skinny, dar și cele pe cele cu forme clepsidră, accentuând puternic talia, picioarele și… posteriorul.

Poza 3 - fusta crerion, fusta stramta, fuste office, cumpara online de pe Breslo.ro

Cochetaria, 149-169 lei / Facutedeluiza, 130 lei / Elenamazare, 119 lei

Fuste cu croi asimetric – pentru cele care nu țin cont de reguli

Aici putem include fustele petrecute, drapate, lalea, sirenă, cu peplum, cu franjuri, în straturi, cele în colțuri dar și cele gogoșar (care deși urmăresc un croi evazat, au tivul inferior introdus în iteriorul fustei, conferind fustei un aspect de balon).

Poza 4 - fuste handmade, fusta asimetrica, cumpara online de pe Breslo.ro

LauraChirita, 150 lei / LiaLi, 50 lei / Holycuts, 80 lei

Breslo.ro – 8 ani de creativitate românească, mii de creatori care merită toată atenția

Dacă îți dorești ceva original, personalizat, cu design unicat, atunci e musai să arunci o privire pe cea mai mare platformă creativă din România. Pe Breslo.ro, mii de creatori își vând creațiile, de la decorațiuni handmade pentru casă, articole vestimentare și bijuterii, până la accesorii și cosmetice homemade. Ce ne place cel mai mult este faptul că fiecare creator este dispus să personalizeze un produs exact așa cum ți-l dorești și poți vedea cu adevărat cum ideile tale prind viață.

Comments

comments

Lasă un răspuns