Esti aici
Femeia.ro > Modă > (P) Trenduri de vară – franjurii! Cum și la ce să-i porți!

(P) Trenduri de vară – franjurii! Cum și la ce să-i porți!

A venit momentul să vorbim despre cele mai puternice trenduri din această vară. Unul dintre acestea, foarte popular în ultimii ani și cam recurent în fiecare sezon cald, este cel al franjurilor. Cât mai colorați, cât mai mulți, franjurii fac ravagii pe stradă și, inevitabil, nu ai cum să nu întorci privirea după ei.

Imaginea de sus – Coliere cu franjuri, Doamna Dia

În acest sezon am observat că franjurile se focusează mai mult pe domeniul accesoriilor și al articolelor de îmbrăcăminte, așa că iată câteva propuneri ale creatorilor artizani de pe Breslo

Poza 2

Fustă, 160 lei / Rochie, 95 lei / Șal,  60 lei / Tricou LiaLi, 70 lei

Franjurii fac parte dintr-un stil recurent și anume stilul boho. Acesta a apărut odată cu curentul hippie al anilor ’60-’70 și ale cărui elemente cred că le cunoaștem cu toții deja, dar iată câteva care se remarcă: croiul evazat (atât la fuste cât și la pantaloni), bentițele din flori, print-ul tie-dye, articolele vestimentre croșetate, crop-tops sau ochelarii de soare rotunzi.

Poza 3

Cercei, 35 lei / Issa , 55 lei / Artizanabeadwork, 80 lei / UnitePrivee, 79 lei

Multe dintre aceste elemente au fost reinterpretate și reintroduse în diverse trend-uri după această periodă, însă în ultimii ani, odată cu popularitatea festivalurilor de muzică indie, precum Coachella și influența mass-media în modă, stilul boho e din nou „în floare”.

Poza 4

Coliere Sandrashop, 38 lei / Sertarul.cu.Surprize, 45 lei / Lilianamurariu, 45 lei / Doamnadia, 155 lei

Despre Breslo.ro – mii de creatori, 8 ani de creativitate românească

Dacă îți dorești ceva original, personalizat, cu design unicat, atunci e musai să arunci o privire pe cea mai mare platformă creativă din România. Pe Breslo.ro, mii de creatori își vând creațiile, de la decorațiuni handmade pentru casă, articole vestimentare și bijuterii, până la accesorii și cosmetice homemade. Ce ne place cel mai mult este faptul că fiecare creator este dispus să personalizeze un produs exact așa cum ți-l dorești și poți vedea cu adevărat cum ideile tale prind viață.

Comments

comments

Lasă un răspuns