Esti aici
Femeia.ro > Modă > (P) Trendy și la plajă. Ținutele care te vor pune în valoare pe litoral

(P) Trendy și la plajă. Ținutele care te vor pune în valoare pe litoral

tinute de plaja

Nu-i așa că abia aștepți vacanța de vară? Și noi la fel. Ba chiar ne-am pregătit cu mult timp înainte de această frumoasă perioadă din an. Și ți-am pregătit și ție un set de ținute fresh, numai bune de purtat la plajă. Deci, pregătiți-vă cardul de cumpărături și ne vedem pe catwalk, la mare.

Pantalonii scurți

Adică foarte scurți, în special dacă ai cu ce te mândri. Ca să rămâi în povestea de vară, relaxare, zile lejere, asortează-i cu tricouri decupate, maiouri largi sau chiar direct cu sutienul costumului de baie.

Pantaloni cu talie înaltă

Pe de altă parte, o combinație mai cool, în special pentru serile de vară, poate fi: pantaloni lărguți, cu talie înaltă și o eșarfă vaporoasă deasupra sutienului de baie, care să nu acopere prea mult. Doar cât să te apere de briză.

Sarong

De inspirație indiană, sarongul este un clasic pentru ținutele ușoare de vară. În primul rând, pentru că este foarte versatil. Îl poți folosi drept păturică, eșarfă, fustă sau chiar rochie. Poți să te joci cu el cât vrei, în avantajul tău. Și este atât de ușor, încât ai impresia că nu porți nimic.

Print Hawaii

Modelele tropicale sunt iar în trend. Și unde să-ți îmbrățișezi latura exotică mai bine, dacă nu la plajă? Poate fi o fustă denim cu print hawaian, pe care pur și simplu o tragi deasupra slipului de baie. Combin-o cu un maiou ușor sau un tricou lejer.

Rochie-cămașă

Pentru o apariție cu adevărat inedită pe faleză, nimic nu se compară cu o cămașă lungă, aruncată lejer peste costumul de baie. Se poartă și dungile verticale late, mai ales în ținutele estivale. Astfel, obții o combinație interesantă între aerul lejer al printului și eleganța dată de gulerul rochiei.

Hanorac in

Pentru acele zile în care briza mării se trasformă într-un vânt mai mult decât răcoros, un hanorac este exact ce ai nevoie. Dar trebuie să fie totuși suficient de lejer încât să-l poți suporta și atunci când soarele iese din nori. Optează pentru in, bumbac sau cașmir și alege un model tradițional sud-american, pe care-l poți asorta cu niște blugi albaștri scurți.

Jumpsuit lărguț

Dacă vrei să folosești rochia de plajă și în afara plajei, poate că rochia nu e răspunsul. O salopetă jumpsuit cu cracul larg este foarte versatilă și poți s-o transformi dintr-o ținută lejeră în una elegantă, în funcție de încălțămintea pe care o porți.

Dar pentru o vară cu adevărat lejeră, important e să nu-ți încarci bugetul cu shopping-ul de vară. Pentru asta, folosește cu încredere un card de credit, cum este CardAvantaj. Poți să împarți în rate fără dobândă* cumpărăturile la magazinele partenere CardAvantaj. Și să te bucuri relaxată de vară, în ținutele preferate.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 

 

 

Sursă foto: CardAvantaj

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns