Esti aici
Femeia.ro > Modă > (P) Pășeste relaxat în noul sezon. Ție ce stil ți se potrivește?

(P) Pășeste relaxat în noul sezon. Ție ce stil ți se potrivește?

De acest lucru s-a ocupat BENVENUTI. Noua colecție de toamnă-iarnă aduce pantofi de inspirație masculină, ghete confecționate din piele în culori metalizate și cu tocuri tăiate în linii drepte, bocanci cu talpa reliefată și accesorii metalice, comozi și ușor de asortat atât la pantaloni, cât și la ținutele casual. Însă din colecție nu lipsesc nici pantofii eleganți cu toc mai gros, comozi și versatili, și nici clasicii stiletto din catifea sau materiale prețioase. Chiar și în sezonul rece outfitul tău poate fi admirat.

Și ca să-ți fie mai ușor să-ți combini hainele și să-ți asortezi pantofii la modă în acest sezon, îți propunem patru ținute șic: pentru birou, pentru ieșirile în oraș, petreceri sau festivaluri.

Dacă vrei să câștigi una dintre aceste 4 perechi de încălțăminte BENVENUTI, participă până pe 20 octombrie la concursul nostru, numește ținuta ta preferată dintre acestea patru – pentru birou, urban șic, stil lejer, festival look, completează datele solicitate și poți fi una dintre câștigătoare! Înscrie-te aici!

Află care sunt tendințele în modă din această toamnă. Ție ce stil ți se potrivește?

 

Text: Luminița Tăbăran

Foto: Iulian Iacob

Stilist: Luminița Făurescu

Model: Corina Matei

Machiaj: Marina Chorean

Coafură: George Bogdan Negrișan

Video: Mihai Nicolae

Ședința foto a fost realizată la Hotel Radisson București. Mulțumim pentru sprijin.

Ținutele au fost asigurate de Zara, Motivi, Meli Melo, Reserved, Orsay

Comments

comments

Lasă un răspuns