Esti aici
Femeia.ro > Modă > Piese obligatorii in garderoba unei femei

Piese obligatorii in garderoba unei femei

 

Există anumite articole vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le aibă în garderobă. Nu trebuie să fie nici haine create de un anumit designer, şi nici haine la modă. Aceste articole vestimentare pe care orice femeie ar trebui să le aibă în dulap sunt veşnic la modă, le vei iubi şi vei depinde de ele.

1. Blugi care îţi vin perfect

Ce-ţi dă o senzaţie mai plăcută decât aceea de a purta o pereche de blugi care îţi vine perfect? Unul dintre cele mai importante lucruri pe care orice femeie ar trebui să le aibă este o pereche de blugi slim-fit. Se potrivesc practic oricărei bluze, şi sunt foarte confortabili.

Citeste si: Un look nou pentru blugii vechi

2. Rochie albă

Rochiile albe sunt indispensabile pentru că sunt simple. Orice tfemeie ar trebui să aibă o rochie albă , inocentă, dar care invită la flirt. Merită să îţi cumperi una chiar dacă este la modă pe parcursul verii!

3. O haină de iarnă 

Ar trebui să ai o haină de iarnă în dulap. Nu îţi trebuie o haină foarte groasă, mai ales dacă obişnuieşti să mergi cu maşina. O haină sexy şi la modă nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă.

4.  O rochie neagră

O rochie neagră ar trebui să se afle în dulapul fiecărei femei. O poţi purta indiferent unde te duci, chiar şi la serviciu dacă ţii să arăţi elegant! O rochie neagră este  „casual” pe timp de zi, şi îndeajuns de sofisticată pe timp de noapte. Cu ea, nu vei da niciodată greş!

Citeste si: Culori purtate de femei si atractive pentru barbati

5. Rochie maxi

Rochiile maxi sunt asemeni pantalonilor de trening cu un singur picior, dacă stai să te gândeşti, dar au stil, invită la flirt, şi exprimă faptul că ai făcut efort pentru a obţine aspectul respectiv ( chiar dacă ai îmbrăcat-o in timp ce ieşeai pe uşă). Pe timp de vară şi primăvară, rochiile maxi vor deveni cele mai bune prietene de-ale tale, dar asta nu însemană că nu le poţi îmbrăca şi toamna, când le poţi accesoriza cu o pereche de ghete de motor!

6. Tenişi

Ultimii, dar nu cei din urmă- tenişii. Toate formele de încălţăminte sunt importante, din punctul meu de vedere, dar tenişii sunt lucruri pe care orice femeie ar trebui să le aibă. Se potrivesc cu aproape orice, sunt confortabili, şi sunt veşnic la modă! La ce altceva te mai poţi aştepta de la o pereche de încălţăminte?

Citeste si: Ce spune incaltamintea ta despre tine

Aceste articole vestimentare sunt atât de versatile încât îţi poţi completa întreaga garderobă cu ele!

Ai mai adăuga ceva pe lista de mai sus? 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns