Esti aici
Femeia.ro > Modă > Primul magazin H&M din Romania va fi in AFI Palace Cotroceni

Primul magazin H&M din Romania va fi in AFI Palace Cotroceni

Daca pana acum aveam acces la produsele H&M doar prin intermediul magazinelor second-hand, online sau mergand in alta tara, din 2011 le vom putea cumpara si in Romania direct din magazin. Bucurestiul va avea nu unul, ci doua magazine H&M! Primul dintre ele se va deschide in primavara lui 2011, in mall-ul AFI Palace Cotroceni. „H&M, unul dintre cele mai cunoscute branduri de moda din intreaga lume, isi va deschide primul magazin din Romania in AFI Palace Cotroceni Mega Fun”, a declarat Israel Visel, managerul AFI Palace Cotroceni, citat de www.wall-street.ro.

Anuntul vine la cateva saptamani dupa ce reprezentantii Baneasa Shopping City au declarat ca au incheiat un parteneriat cu mega-retalier-ul suedez H&M. Atat magazinul din Cotroceni, cat si cel din Baneasa vor avea doua etaje, scari interioare si acces cu liftul.

Primul magazin H&M Romania, cel din Baneasa Shopping City, va avea statutul de „flagship” al retelei suedeze in tara noastra, adica va fi construit pe baza celor mai inalte standarde de design existente in cadrul retelei. Conform wall-street.ro, o locatie posibila pentru noul magazin este spatiul vacant dintre magazinul C&A si brutaria Paul, suprafata estimata la 1.000 mp.

  • Compania H&M Hennes & Mauritz AB a fost infiintata in 1947, in Suedia, si are in prezent circa 76.000 de angajati, care lucreaza in aprox. 2.000 de magazine din 37 de tari.
  • Madonna si Kylie Minogue au lansat linii vestimentare in cadrul magazinelor H&M, iar designerii de renume care au creat colectii pentru H&M sunt Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Victor & Rolf, Roberto Cavalli, Comme des Garcons, Matthew Williamson, Jimmy Choo si Sonya Rykiel.

Comments

comments

Lasă un răspuns