Esti aici
Femeia.ro > Modă > Razvan Ciobanu: „Prezentarea noii mele colectii nu a fost lipsita de peripetii”

Razvan Ciobanu: „Prezentarea noii mele colectii nu a fost lipsita de peripetii”

Celebrul designer Razvan Ciobanu a mizat pe combinatii surprinzatoare de dantele, broderii si  jachete barbatesti puternic accesorizate

Razvan Ciobanu si-a lansat in weekend, la Craiova, o noua colectie dedicata femeilor, in cadrul evenimentului „Miss Royal Models”. Celebrul designer propune de aceasta data o combinatie surprinzatoare de feminitate si tuse masculine.  Dantele, rochii cu taieturi spectaculoase din tul si jachetele barbatesti suprapuse peste broderii pretioase, toate acestea au putut fi admirate in cadrul colectiei prezentate pe covorul rosu si purtand semnatura lui Razvan Ciobanu.

Foarte interesant la aceste tinute e ca pot fi <descompuse> si purtate diferit. Am mizat pe overall-uri din dantela cu broderii pretioase, peste care am suprapus tuluri, iar la unele compozitii am adaugat jachetele barbtesti accesorizate excesiv”, a spus Razvan Ciobanu.

Desfasurarea evenimentelor nu a fost lipsita de peripetii pentru juratul de la „Bravo, ai stil!”.

Prezentarea noii mele colectii nu a fost lipsita de peripetii. am avut o surpriza pentru ca oamenii care se ocupau de hair styling nu si-au imaginat ca imi doresc freze atat de masculine. Evident ca au fost nevoiti sa desfaca tot ce aranjasera initial si sa imi respecte indicatiile pana la capat. Pentru imbracatul celor 14 modele au fost necesare doua ore, la dezbracat a mers mai repede J”, a  adaugat designerul.

Alaturi de Razvan Ciobanu, la eveniment a fost si Raluca Badulescu, care deja si-a adjudecat una dintre tinutele create de acesta.

Colectia este fabuloasa si una dintre compozitii o voi purta in una din galele <Bravo, ai stil!”, pe care le veti vedea in viitorul apropiat”, a spus aceasta.

Spectaculoasa colectie insumeaza 14 piese si a fost realizata intr-un timp record, de 3 saptamani.

Comments

comments

Lasă un răspuns