Esti aici
Femeia.ro > Modă > Rochia de mireasa tip sirena – trucuri de stil

Rochia de mireasa tip sirena – trucuri de stil

Una dintre cele mai plăcute dar și dificile misiuni pentru o viitoare miresică este să își găsească rochia de mireasă perfectă. La fel ca și în dragoste, vei ști atunci când o vei fi găsit-o!

Cum socoteala de acasă arareori se potrivește cu cea din târg, chiar dacă pleci ”chitită” de acasă pe un anumit model de rochie de mireasă este foarte probabil să ajungi la concluzia că nu este cea mai fericită alegere pentru tine. Fii flexibilă în privința medelului ales, acceptă să probezi și alte modele pe care ți le recomandă consilierii de cumpărături. Deși obositor, va fi o experiență inedită, care se întâmplă o dată în viață , așa că e musai să profiți de ocazie să probezi cât mai multe modele.

Rochia de mireasă tip sirenă, doar pentru femeile înalte?

În general, acest model de rochie de mireasă le avantajează pe miresicile înalte. Cum nu toată lumea este înzeastrată în mod natural cu picioare lungi (ceea ce nu este atât de rău) poți să trișezi și să porți cele mai înalte tocuri cu rochia de mireasă sau să alegi un model care să nu te pună în dificultate.

Exerciții de echilibristică

Vrei să porți o rochie de mireasă sirenă iar modelul ales îți scoate și mai tare în evidență înălțimea nu tocmai potrivită cu modelul? Poartă pantofi cu toc cu platformă, sunt mai ușor de purtat și îți oferă până la 12 centimetri în plus de înălțime.

Coada de sirenă

Un alt truc care să te ajute să porți cu succes o rochie de mireasă tip sirenă este să alegi un model cu o ”coadă” cât mai restrânsă. Evită modelele încărcate, care-ți scot și mai mult în evidență înălțimea.

Avantajele rochiei de mireasă tip sirenă

Acest model de rochie le avantajează pe femeile fără forme, pentru că le ajută să creeze iluzia unor șolduri mai bine conturate. Cu toate astea, femeile cu șolduri foarte late ar trebui să aleagă un model de rochie drept sau cu o ”coadă” foarte discretă.

Nelipsită de pe podiumurile de modă și de pe covorul roșu, rochia tip sirenă este un model pe care trebuie să îl porți măcar o dată în viață! Iar dacă nu ai reușit să găsești o astfel de rochie de mireasă potrivită vei avea timp destul să o faci când vei fi invitată la nunțile prietenelor tale, când va fi mai convenabil ca preț să îți faci una la comandă.

Comments

comments

Lasă un răspuns