Esti aici
Femeia.ro > Modă > Rochia de mireasă tip sirenă, eleganța absolută a stilului în 2019

Rochia de mireasă tip sirenă, eleganța absolută a stilului în 2019

Alegerea rochiei de mireasă reprezintă un moment extrem de important în viața oricărei femei. Capriciul unei apariții demne de covorul roșu, care să rămână mereu în amintirea tuturor invitaților, dar mai ales a mirelui, poate fi mult mai ușor de realizat cu rochia de mireasă potrivită.

Tendințele actuale ale modei, varietatea modelelor impresionante disponibile pe piață și preferințele personale sunt criterii ce fac alegerea și mai dificilă. Pe lângă toate acestea, se impun o serie de criterii de care este bine să ții cont atunci când alegi rochia de mireasă mult visată: croiul acesteia, culoarea, accesoriile și pantofii pe care îi vei purta, silueta pe care o ai, coafura ce o vei alege și, bineînțeles, prețul.

Rochii de mireasă tip sirenă – vedetele colecțiilor 2019

Cei mai mari designeri ai lumii, alături de brandurile internaționale de renume, au desemnat rochia de mireasă tip sirenă ca fiind modelul ce evidențiază cel mai bine cei trei piloni pe care se bazează stilul anului 2019: simplitate, rafinament și delicatețe.

Croiul simplu, dar de efect, al rochiei de mireasă tip sirenă urmărește fidel linia corpului, scoțând în evidență frumusețea formelor feminine. Fie că alegi un model din dantelă fină sau o rochie simplă din mătase, vei emana grație și eleganță, asigurându-ți astfel o apariție de neuitat.

Vera Sposa – showroom-ul mireselor exigente și elegante

Știind cât de importantă este moda, Vera Sposa prezintă o nouă colecție de rochii de mireasă sirenă, în forme și modele care mai de care mai spectaculoase.

Liniile rafinate ce pun în valoare formele feminine, calitatea țesăturilor fine ce curg delicat pe corp, accesoriile premium și prețioase, decolteurile seducătoare, aplicațiile ce îți taie răsuflarea – toate sunt elemente prezente în splendidele rochii de mireasă stil sirenă de la Vera Sposa, colecția 2019.

Cele ce vor sa îmbine confortul cu o apariție spectaculoasă pot alege modelele de rochii de mireasă tip sirenă cu trenă detașabilă. Acestea sunt în tendințe în acest an, cucerind prin eleganța lor desăvârșiră inimile tuturor.

Elementele de unicitate ale rochiei de mireasă tip sirenă

Fiecare tip de rochie de mireasă are propria frumusețe. Rochiile de mireasă sirenă se remarcă astfel prin:

  • conturează, mai bine decât orice alt model, frumusețea formelor feminine;

  • conferă o imagine elegantă și asigură o apariție de neuitat;

  • în funcție de simplitatea corsetului, poate fi accesorizată cu bijuterii impresionante și poate evidenția o coafură superbă;

  • oferă mai multă încredere în sine miresei și o face să se simtă mai grațioasă și mai puternică;

  • permite mișcări mai feminine și mai delicate pe ringul de dans, alături de partener sau de ceilalți invitați.

Accesorizarea rochiei de mireasă tip sirenă: provocare sau plăcere?

Odată ce te-ai hotărât că rochia în care te vezi mergând spre altar este una de tip sirenă, nu îți rămâne decât să cauți cele mai potrivite accesorii care să completeze impecabil ținuta.

Rochia de mireasă sirenă este simbolul simplității rafinate și delicate. Dat fiind faptul că putem pune egal între aceste două noțiuni, se impune ca accesoriile ce vin în completarea look-ului de mireasă să se încadreze în același stil delicat și elegant.

Iată câteva recomandări:

  • seturile din colier și cercei alcătuite din perle ivory, purtate cu o rochie fără mâneci, vor crea o imagine de neuitat;

  • accesoriile pentru păr pot urma același stil sau pot fi prezente sub forma unor mici coronițe stilate de flori;

  • în cazul rochiilor cu decupaj la baza gâtului, colierele nu își vor mai avea rostul, însă se va pune accentul pe cercei minimaliști și accesorii pentru păr, sau chiar pe brățări subțiri ce vor evidenția delicatețea încheieturii.

Voalul, piesa finală în alcătuirea ținutei, trebuie să desăvârșească rochia de mireasă tip sirenă prin rafinament. Fie că vorbim de unul lung, dramatic, cu aplicații deosebite, sau de unul scurt, dar extravagant, este extrem de important ca acesta să se potrivească în totalitate rochiei și pantofilor.

Ținuta completă de nuntă de la Vera Sposa

Calitatea ireproșabilă a produselor, alinierea în permanență la cele mai noi tendințe, gama variată de rochii de mireasă și de accesorii, alături de experiența de peste 10 ani pe piață, fac din Vera Sposa magazinul de vis al oricărei mirese ce își dorește ca în ziua nunții să strălucească.

Programează o vizită în showroom-ul Vera Sposa din București și creează-ți ținuta de mireasă perfectă!

Sursa: admarks
Sursa foto: Vera Sposa

Comments

comments

Lasă un răspuns