Esti aici
Femeia.ro > Modă > Star Style – Marion Cotillard

Star Style – Marion Cotillard

Ne-am îndrăgostit de ea după rolurile sale remarcabile din „Jeux d’enfants” și „La vie en rose”, dar cinematografia nu e singurul lucru pentru care o îndrăgim pe Marion Cotillard. Eleganța, naturalețea și carisma sunt atuurile care își pun amprenta pe fiecare apariție a sa de pe covorul roșu.

În prezent o putem admira în drama franțuzească „Les fantômes d’Ismaël”, unde joacă alături de Charlotte Gainsbourg, iar în acest an ne-a surprins în comedia muzicală „Rock’n Roll”, unde încerca să demonstreze că soțul ei, Giullaume Cannet, este în continuare… rock’n roll. Fie că e vorba de filme franțuzești sau americane, actrița și-a păstrat de-a lungul timpului șarmul nativ și arta de a zâmbi, pe care pare să o stăpânească perfect.

Cu o alură retro, tipică unei actrițe din Epoca de Aur a Hollywoodului, Marion este o prezență constantă pe lista celor mai bine îmbrăcate celebrități. Dintre toate brandurile, actrița este într-o strânsă legătură cu brandul Christian Dior, împrumutând imaginea sa liniei de genți Lady Dior încă din 2008.

Outfiturile minimaliste i se potrivesc perfect, clasicul contrast alb-negru, care îi aduce un plus de delicatețe, fiind preferatul ei, alături de pantalonii masculini pe care îi îmbină perfect cu femininii pantofi stiletto.

Pe lângă brandul ei favorit pe covorul roșu, Dior, o mai putem vedea purtând ținute spectaculoase semnate Jean Paul Gaultier, Chanel sau Elie Saab, completate cu bijuterii Chopard și pantofi  Jimmy Choo.

O prezență discretă în lumea celebrităților, pe lângă actorie, Marion este activistă Green Peace încă din 2002. Frumoasa actriță este și mamă a doi copii, un fiu în vârstă de cinci ani, Marcel, și o fetiță de aproape un an, cărora li se dedică cu aceeași seriozitate cu care ne-a obișnuit și în cariera ei actoricească. Iar noi nu putem decât să așteptăm din partea ei o nouă interpretare demnă de un premiu important.

 

FOTO: Getty Images, Splashnews, PR – Dior

Comments

comments

Lasă un răspuns