Esti aici
Femeia.ro > Modă > Star Style – Suki Waterhouse

Star Style – Suki Waterhouse

Suki Waterhouse, o veritabilă London cool girl reconfigurează traseul unui model de succes.

Indiferent dacă optează pentru un look de festival relaxat sau dacă atrage toate privirile la evenimente mondene în creații Reem Acra, modelul de 25 de ani ‒ devenit actriță și apoi designer ‒ cu siguranță nu are nevoie de sfaturi în ceea ce privește moda.

Ambasadoare și muză pentru Burberry Prorsum și co-fondatoare a brandului Pop&Suki, Suki ne uimește pe toți cu absolut toate aparițiile sale, dar cel mai mult strălucește în stilul care a consacrat-o, cel al anilor ’60, în nuanțe tomnatice, de pământ, care se potrivesc de minune cu alura sa à la Brigitte Bardot.

Suki este recunoscută pentru abilitățile sale în materie de styling și ne-o demonstrează din plin cu fiecare apariție în lumina reflectoarelor. Ea merge foarte mult pe variante de culori de nude, atemporale (munte nuanțe de bej și crem), pe care le scoate din anonimat alegând accesorii în culori tari: burgund, albastru electric, galben pai sau verde.

Pentru un sneak-peek din viața acestui model nonconformist, îți recomand contul său de Instagram, @sukiwaterhouse, cele mai recente pelicule ale sale, „The Bad Batch” și „The Girl Who Invented Kissing”, sau mini-seria TV „The White Princess”, pe care o poți urmări în prezent pe AXN White.

 

FOTO: Getty Images, Splashnews

Comments

comments

Lasă un răspuns