Esti aici
Femeia.ro > Modă > Tendințe de primăvară în bijuterii

Tendințe de primăvară în bijuterii

bijuterii primavara

Dacă ai urmărit podiumurile marilor case de modă în utima vreme, ai observat cu siguranță că bijuteriile ocupă un loc tot mai important. Sunt greu de ignorat și sunt parte integrantă din ținute. Așa că, dacă plănuiești să faci o surpriză unei persoane dragi sau vrei să-ți faci chiar ție un cadou unic, o bijuterie poate fi răspunsul. Doar aruncă un ochi peste tendințe, ia cu tine cardul de cumpărături și vizitează marile magazine de bijuterii în căutarea cadoului perfect.

Monedele revin

De câteva sezoane bune, observăm acest trend cum se strecoară în colecțiile caselor de modă. Dar în 2019, pare că bijuteriile cu monede constituie regula, nu excepția. Fie că vorbim de minimalismul unui singur bănuț atârnat de un singur lănțișor sau de piese bogate și meticulos construite din zeci de bănuți care înfășoară zona gâtului, bogăția acestor accesorii va fi omniprezentă anul acesta.

Natura marină

Monedele reprezintă doar unul dintre semnele întoarcerii la tribal, la natură. O altă prezență notabilă în accesoriile momentului este natura marină. Cerceii în formă de scoici, pandantive inspirate din corali sau piese accentuate cu perle delicate. Toate anunță o vară interesantă și bogată pe plajele lumii.

Logouri și litere

Nu, logoul n-a murit. De fapt, în opoziție față de trendul tribal, natural, se remarcă „mișcarea literelor”. Cât mai mari și mai strălucitoare. Chanel, Dior, Balenciaga și-au asumat clar acest look. Și ne anunță că nu-i nimic greșit în a te mândri cu brandurile care îți plac.

Poartă viitorul

Se poartă și design-ul futurist. Sau retro-futurist. Pentru că formele și liniile tradiționale primesc reinterpretări îndrăznețe în 2019. Avem cercei tip inel, dar inelul rămâne deschis. Avem coliere pe gât, dar capetele nu se întâlnesc, ci capătă forme și direcții noi. Avem minipoșete cu bretele din piele, dar purtate în jurul gâtului.

Talismane totuși

Dar tribalul rămâne tema principală a noilor colecții. Un alt element care sugerează asta și pe care creatorii l-au îmbrățișat în ultima vreme este talismanul. Vorbim despre curele cu semne zodiacale. Sau coliere cu simboluri mistice. Sau piramide, triunghiuri și alte forme care poartă încărcături speciale.

Printre tendințele momentului, amintește-ți ce îți place sau ce ți se potrivește ție. Alege bijuteriile care îți complimentează trăsăturile feminine și care merg mână în mână cu ținutele din garderoba ta. Iar dacă nu știi de unde să începi căutarea, verifică lista de magazine partenere CardAvantaj. Acolo vei găsi nu doar piese în tendințe, dar și oferte speciale, cu plata în rate fără dobândă*.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 

 

 

Sursă: Digital Metrics
Sursă foto: CEB

Comments

comments

Lasă un răspuns