Esti aici
Femeia.ro > Modă > Top 10 modele de rochii de mireasă la modă în anul 2017

Top 10 modele de rochii de mireasă la modă în anul 2017

Fiecare femeie își dorește să fie în pas cu moda deoarece astfel se simte mai frumoasă și are senzația că duce o viață minunată. Problema este ce ar trebui să facă pentru a trăi mai bine și mai frumos. O viață de vis înseamnă să ai experiențe frumoase și oportunitatea de a călători, de a te simți bine și de a afla lucruri deosebite în fiecare zi.

Deja se știe că ziua nunții când fiecare femeie îmbracă rochia de mireasă este cea mai importantă din viața sa, un vis devenit realitate. Femeia vrea în această zi să fie strălucitoare, și de aceea se va gândi mult până va decide ce stil de rochie de mireasă să poarte.

Petrecerea de nuntă se planifică cu mult timp înainte de data acesteia pentru ca totul să fie stabilit cât mai bine, în cele mai mici detalii. Viitoarea mireasă este femeia care iubește profund tot ceea ce ține de rafinament și eleganță și are un instinct aparte de a alege un stil de rochie care o avantajează și care îmbrățișează noul, un model care este în trend.

Designerii promovează în acest an diferite stiluri de rochii de mireasă, tendințele fiind mereu în schimbare, an de an. Lucruri înteresante despre nunți și mirese, despre cum să ai o nuntă deosebită, despre bijuterii și verighete, despre rochii de mireasă și costume de mire și alte idei interesante pentru cei care se căsătoresc se pot citi și pe Internet.

Dacă vrei să ai o ținută deosebită în ziua nunții tale trebuie să știi în linii mari cam ce cauți sau ce stil se potrivește siluetei tale.

  1. Pentru un plus de senzualitate este recomandată rochia de mireasă cu decolteu de tip keyhole care mărește bustul și pune în evidență talia. Astfel de rochii sunt sexy, mai ales dacă sunt realizate din materiale prețioase, elegante și de calitate.
  2. Rochiile cu decolteu în formă de inimă sunt o alegere minunată mai ales pentru femeile care au corpul frumos, bustul generos și brațele frumoase. Nimic nu este mai interesant decât un croi deosebit pentru zona decolteului, astfel rochia poate deveni o operă de artă iar mireasa care o va îmbrăca va arăta fabulos.  
  3. Având în vedere că schimbarea de orice fel atrage atenția, designerii au înlocuit anumite materiale cu dantela, astfel au realizat rochii pentru mireasă cu decolteu din dantelă, care au un efect feminin și senzual.
  4. Simplitatea este mereu apreciată, de aceea și în acest an sunt preferate rochiile de bal sau rochiile seducătoare, de prințesă. Poți fi la modă și într-o ținută mai simplă pentru că nu uita, un aspect important este să fii relaxată și să te simți confortabil la un asemenea eveniment din an.
  5. imagine mult mai modernă este cheia succesului de aceea nu ne mirăm că sunt apreciate rochiile de mireasă cu pelerină pe umeri, din dantelă sau alte materiale de calitate. O astfel de pelerină fină este foarte elegantă, acoperă umerii, bustul și are un efect de lux.
  6. nouă tendință în modă este rochia de mireasă cu pene de diferite mărimi, care are un aspect interesant, oferă avantajul de a crea iluzia unei siluete perfecte și a unei ținute confortabile.
  7. În colecțiile designerilor apare și rochia mini, dar și rochia în stil retro care amintește de stilul anilor ̕ 30 ori ̕ 60, care pot impresiona și atrage un ,,wow̕ˮ din partea clientelor.  
  8. Să te îmbraci elegant în cea mai deosebită zi a vieții tale este foarte important. De aceea poți alege o rochie de mireasă cu aplicații florale, un model în trend, care are un aspect uimitor pentru marele eveniment.
  9. Un sacou elegant sau un bolero deosebit reprezintă noi tendințe în acest an, acestea se poartă cu rochia albă și pot completa imaginea perfectă pe care vrei să o ai la nunta ta.
  10. Pentru mai mai mult confort și rafinament designerii au prezentat în acest an un nou trend – salopeta de nuntă – care te poate face să arăți într-un mod special și să te bucuri de toată distracția acestui eveniment.

Comments

comments

Lasă un răspuns