Esti aici
Femeia.ro > Modă > (P) Top 5 cele mai stylish colecții românești ale toamnei

(P) Top 5 cele mai stylish colecții românești ale toamnei

Cumva sentimentele ne sunt împărțite între a mai lungi puțin vara și nerăbdarea de a scoate cizmele și paltoanele din dulap. Fiecare anotimp are farmecul său și ca multe altele, e frumos mai mult la început, căci spre final ne cam dorim să vină următorul.

Ce ne place la începutul fiecărui sezon, cel mai mult și mai mult, este faptul că apar și colecțiile noi, pe care, de obicei, le așteptăm cu sufletul la gură. Designerii de pe Breslo.ro s-au pregătit temeinic pentru toamnă și au creat de zor pantofi ultra chic, bijuterii personalizate și accesorii care  îți vor alina dorul de vară. Hai să-i cunoaștem!

 Ancolette creează pantofi din piele, apoi îi pictează și le adaugă citatul tău preferat  

“La vie en rose”- așa se numește ultima colecție de pantofi Ancolette, o colecție romantică, ce le încurajează pe purtătoare să își scrie pe pantofi versurile preferate. Renunțăm la sandale și trecem la pantofi, doar a venit toamna. Dar ce pantofi!  

Poza 2 - pantofi handmade, pantofi desgineri, cumpara online de pe Breslo

Ogen pune accent pe bijuteriile unisex din pietre semiprețioase  

Ultima colecție de bijuterii marca Ogen pune accent pe culorile puternice, vii, dar și pe un design elegant, ce se potrivește atât femeilor, cât și bărbaților. Nu lipsesc pietrele prețioase și motivele marine. Chiar dacă e toamnă, gândul nostru tot la vară a rămas, să recunoaștem!

Poza 3 - bratari unisex, cumpara online de pe Breslo

Brielle Bijoux a creat bijuterii din argint, cu design minimalist

Ne dăm în vânt după bijuteriile din argint mai puțin comune, cu design minimalist, cum nu  găsești chiar la orice colț de stradă. Nu am rămas indiferenți nici în fața celor create de BrielleBijoux  , iar nouă colecție formată din îngeri stilizati și flori ce se unduiesc ușor, anunță o toamnă în toată frumusețea ei.

Poza 4 - bijuterii din argint handmade, cumpara online de pe Breslo

Vio Paicu, un designer de bijuterii înflorate, ca să-ți mai aline dorul de vară  

Nu toată lumea iubește toamna, dar nouă colecție de bijuterii înflorate de la Vio Paicu o să-ți dea un oarecare sentiment de siguranță. Colierul cu flori o să te mai încălzească puțin când o să bată vântul mai tare, la fel și accesoriile de păr, care ți-l vor prinde în zilele ploioase.  

poza 5 - flori handmade, cumpara online de pe Breslo

Personally Me personalizează bijuterii din argint, folosindu-se de cele mai originale idei

“Back to school”, “Te iubesc!”, și multe alte fraze și cuvinte care pentru tine pot avea valoare sentimentală. Inscripționate atent pe bănuți din argint, bijuteriile PersonallyMe îți încălzesc sufletul când afară e frig și ploaie. Crede-ne pe cuvânt!  

Poza 6 - bijuterii din argint, PersonallyMe, cumpara online de pe Breslo

Despre Breslo.ro – mii de creatori, 8 ani de creativitate românească

Dacă îți dorești ceva original, personalizat, cu design unicat, atunci e musai să arunci o privire pe cea mai mare platformă creativă din România. Pe Breslo.ro , mii de creatori își vând creațiile, de la decorațiuni handmade pentru casă, articole vestimentare și bijuterii, până la accesorii și cosmetice homemade. Ce ne place cel mai mult este faptul că fiecare creator este dispus să personalizeze un produs exact așa cum ți-l dorești și poți vedea cu adevărat cum ideile tale prind viață.

Poza principală bijuterie personalizată, PersonallyMe | Pantofi traditiționali, Ancolette | Inel înger BrielleBijoux | Brățară unisex, Ogen |  Brățară cu flori, VioPaicu

Comments

comments

Lasă un răspuns