Esti aici
Femeia.ro > Modă > Top 5 ţinute inedite pentru Valentine`s Day!

Top 5 ţinute inedite pentru Valentine`s Day!

Unul dintre cele mai aşteptate momente de către toate cuplurile de îndrăgostiţi este, fără doar şi poate, Valentine`s Day, ziua în care se sărbătoreşte dragostea. Iată o ocazie minunată de care merită să profiţi din plin, astfel încât să îi dovedeşti partenerului tău că nimeni şi nimic nu o să poată să îi ia locul pe care îl ocupă în viaţă ta de câţiva ani încoace.

Nu este nevoie să mai spunem că 14 februarie este dată pentru care te pregăteşti cu mult timp înainte din dorinţa de a veni cu idei inedite atât în ceea ce priveşte cadoul, cât şi ţinută pe care să o porţi la întâlnire. În plus, pentru că simţi că nu mai ai răbdare, ai vrea să ghiceşti care este surpriză pe care ţi-a pregătit-o iubitul, dar şi modul în care veţi sărbători această zi specială pentru cuplul vostru.

Totuşi, nu poţi să negi că ceea ce îţi ocupă cel mai mult mintea în acest moment este cum să îţi impresionezi partenerul astfel încât să îi reaminteşti că îţi meriţi titulatura de iubita perfectă pe care doar el o are. Şi, mai mult că sigur te va invită să sărbătoriţi în oraş, iar tu va trebui să te asiguri că porţi o ţinută impecabilă, gândită astfel încât să îţi pună în evidenţă atuurile fizice cu care ai fost înzestrată.

Iată topul ţinutelor perfecte pentru o zi specială alături de iubit!

Nu te panică dacă simţi că eşti în până de idei în ceea ce priveşte outfit-ul pentru Valentine`s Day! Alege, cu încredere, una ditre ţinutele de mai jos şi, cu siguranţă, nu vei da greş:

1. Salopetele reprezintă un must-have în orice garderoba, aşa că, dacă încă nu deţii o astfel de piesă vestimentară, este timpul să revii pe linia de plutire în ceea ce priveşte trendul actual. În plus, ocazia la care urmează să porţi salopetă este una deosebită, aşa că, merită din plin să investeşti într-o piesă feminină, elegantă, care se va aşeza foarte frumos pe corpul tău. Completează-ţi ţinută cu o pereche de pantofi de damă chic, pe care îi poţi achiziona online de pe Modlet.ro. Alege o pereche cu vârful ascuţit şi tocul înalt şi poartă-i alături o geantă plic, al cărei design să asigure tuşa de efect de care are nevoie un outfit perfect pentru Valentine`s Day.

2. Nu vei greşi niciodată dacă alegi să onorezi invitaţia la restaurant purtând o rochie cu mâneci lungi şi decolteu în V. Alege că rochia ta să aibă o culoare puternică şi, foarte important, să menţină linia corpului tău. Încearcă o rochie în formă literei A, pe care să o accesorizezi cu o centură lată în talie. Adaugă outfit-ului dresuri negre, mate şi o pereche de cizme lungi, din piele naturală, peste genunchi. Nu exagera cu accesorizarea. Este de ajuns un clutch simplu şi o pereche de cercei tip candelabru.

3. Atunci când gândeşti o ţinută pentru ziua de 14 februarie mizează pe feminitate şi elegantă dacă îţi doreşti să fii remarcată de iubitul tău. Aşadar, o altă varianta de ţinută pentru ţine poate fi formată dintr-o rochie neagră, cu umerii goli sau dintr-o fustă cu talie înalta, plisată, pe care să o accesorizezi cu o centură subţire, menită să îţi accentueze silueta. În partea superioară a corpului poartă o cămaşă lejeră, pe care să o porţi cu mânecile suflecate. Colierul statement nu este necesar, însă pantofii sunt un must-have ce vor completă ţinută într-un mod inedit.

4. Pantalonii culotte reprezintă o piesă de rezistenţă sezonul acesta, aşa că, poartă-i de Valentine`s Day când este de dorit să fii mai frumoasă că niciodată. Alătură o helancă şi un sacou supradimensionat pe deasupra. Nu uită să alegi o geantă supradimensionată şi o pereche de pantofi cu toc gros, dacă îţi doreşti că ţinută ta să fie una reuşită. De asemenea, un pont preţios pentru ţine este faptul că, la un astfel de outfit, ar trebui să îţi prinzi părul într-o coadă lejeră şi să porţi o pereche de cercei oversize, rotunzi.

5. Încearcă o pereche de pantaloni din stofă evazaţi, negri, cu talie înalta. Pe lângă faptul că sunt foarte eleganţi, vor oferi senzaţia de picioare lungi, interminabile şi, cu siguranţă, nu vei avea decât de câştigat cu o astfel de piesă vestimentară. Poartă pantalonii cu un top simplu, fără mâneci şi un colier preţios. Alege să mixezi întregul outfit cu o geantă din piele naturală şi o pereche de pantofi stiletto. Iată o ţinută reuşită, pe care să o alegi pentru întâlnirea cu iubitul de Valentine`s Day.

Se pare că acum ai la îndemână 5 ţinute perfecte la care să te gândeşti pentru ziua de 14 februarie, când tu şi iubitul tău veţi sărbători împreună sentimentele care va leagă. Cu siguranţă, va remarcă faptul că ţi-ai dorit să îl impresionezi şi se va simţi mai norocos că oricând să te aibă.
Fii frumoasă pentru iubitul tău şi petreceţi împreună câteva momente frumoase de care să va amintiţi cu drag peste ani!

Foto: Pinterest si zevo.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns