Esti aici
Femeia.ro > Modă > Top 7 acccesorii inedite pentru ținutele stylish!

Top 7 acccesorii inedite pentru ținutele stylish!

Cu siguranță, orice femeie pasionată de lumea fashion își dorește să țină pasul cu tendințele actuale astfel încât să nu își piardă locul bine meritat în topul doamnelor care se îmbrăca bine. Totuși, nu toate își permit luxul de a fi la curent cu tot ceea ce impune moda, iar principalele motive care le stau în cale sunt, pe de o parte, timpul și, pe de altă parte, bugetul uneori prea limitat pentru achiziționarea tuturor pieselor vestimentare recomandate în fiecare sezon.

Însă, o ținută corectă nu depinde doar de combinațiile vestimentare de brand. Iubitoarele de modă ar trebui să știe faptul că accesorizarea este cheia care poate propulsa o ținută în rândul celor mai reușite outfit-uri ale acestui sezon.
Așadar, atunci când aveți de organizat o ținută, gândiți-vă care ar putea fi acele accesorii menite să vă ajute să realizați un outfit care să atragă toate privirile atunci când ieșiți din casă.

Cum puteți scoate din anonimat o ținută banală?

Pentru că foarte multe dintre doamne nu își permit să achiziționeze piese vestimentare noi atunci când trebuie să onoroze un eveniment sau când pur și simplu simt nevoia de ceva nou, mai jos, există 7 accesorii ideale, menite să asigure o tușă de efect până și celei mai banale ținute.

* O geantă aleasă inspirat poate reprezenta, cu succes, punctul central al oricărei ținute pregătite pentru petrecere. La o rochie croită simplu, într-o culoare cuminte, merg de minune gențile plic supradimensionate, cu design deosebit, menite să completeze întreaga ținută cu efectul de care are nevoie astfel încât să fie încadrată în categoria celor mai reușite outfit-uri.

* Brățările purtate în număr cât mai mare se află în atenția designerilor în modă și sezonul acesta. Așadar, se pare că orice ținută poate fi salvată cu o bijuterie deosebită, aleasă astfel încât să asigure efectul necesar întregului outfit.

* Un alt accesoriu care poate fi de ajutor oricărei femei lipsite de inspirație în ceea ce privește ținuta ei, poate fi centura subțire, din piele. La orice rochie, pantaloni sau fustă cu talie înaltă, centura simplă reprezintă acel accesoriu menit să accentueze talia, asigurând feminitate întregului look.

* Știați că o ținută poate fi pusă în evidență dacă faceți o alegere inspirată în ceea ce privește încălțămintea? Așadar, în cazul în care considerați că outfit-ul pe care l-ați conceput este prea fad, alegeți o pereche de ghete din piele lăcuită, într-o culoare puternică, menită să adauge efectul necesar pentru că ținuta să fie una completă.

* La o fustă din jeans, simplă, merg perfect dresurile din plasă, un element aflat printre recomandările de anul acesta al stilistilor în materie de modă și design vestimentar. Așadar, fiți îndrăznețe și încercați accesorii care să adauge un plus de personalitate ținutelor dumneavoastră. Cu siguranță, veți fi apreciate pentru curajul și ingeniozitatea de care dați dovadă atunci când concepeți un outfit.

* Broșele supradimensionate reprezintă un adevărat must-have anul acesta. Așadar, integrați-le, cu încredere, în ținutele dumneavoastră și, cu siguranță, veți observa efectul inedit pe care îl creează. Broșele pot fi purtate atât la cămăși, în ținutele mai elegante, cât și în cele casual, la un pulover sau la o vestă din blană.

* Ochelarii cu rame supradimensionate și lentile negre sunt considerați a fi o piesă foarte elegantă, ideală pentru doamnele care mizează pe stil în ținutele pe care și le aleg. Așadar, încercați o haină din blană, pe sub care să purtați o salopetă neagră. Adăugați ochelarii în aceeași culoare, iar ținuta dumneavoastră va fi una demnă de aparițiile din cataloagele glossy.

Orice fashionista convinsă trebuie să înțeleagă importanța pe care o au accesoriile atunci când își dorește să pună la cale un outfit care să se păstreze în ton cu tendințele actuale. Așadar, faceți alegeri ingenioase, lăsați-vă imaginația și creativitatea să își spună cuvântul și, fără doar și poate, veți fi dată drept un model demn de urmat pentru cele cărora le lipsește curajul în ținutele pe care le abordează.

 

PR

Comments

comments

Lasă un răspuns