Esti aici
Femeia.ro > Modă > Trucuri noi pentru feminitate – cum porţi sutienele bralette

Trucuri noi pentru feminitate – cum porţi sutienele bralette

În era modernă feminitatea poate fi expresivă. De la simple accesorii până la etalări de sutien, nimic nu este grotesc când este făcut cu bun simţ. Aşa au apărut şi bralette, sutienele ce se doresc a fi mai mult decât necesarul de susţinere a bustului. O nouă etapă în istoria evoluţiei acestui element pur feminin aduce noi provocări de stil; le descoperim şi noi astăzi, la pachet cu câteva indicaţii despre cum ar trebui purtate.

Ce sunt sutienele bralette, de ce sunt numite accesorii şi cum au apărut şi în rândul româncelor

Bralette? Nu sutiene? De fapt sunt surori pereche, parte din aceeaşi largă categorie însă diferite ca şi stil. Sutienul a rămas ca formă veche a piesei de lenjerie de maximă importanţă în viaţă unei femei. Cu accent mai mult pe partea practică şi funcţională, bralette sunt acele sutiene ce vin să completeze cu nevoia de stil, de aspect, de design. Mai exact, se pune accent pe formă mai mult, sunt îndeosebi indicate pentru femeile cu sâni mici ce doresc să scoată în evidenţă formele mai degrabă decât volumul.

De cele mai multe ori include elemente din dantelă, materiale fine şi delicate, cu design atrăgător. Au devenit ele însele o atracţie deosebită în ultimii ani. Moda a fost stârnită, cum altfel dacă nu din rândul vedetelor. Mari nume precum Kendall Jenner, Lorde, Cara Delevingne sau Rihanna s-au dovedit a fi fane a acestor piese de lenjerie. Aşa că, în scurt timp, popularitatea sutienelor de tip bralette a explodat pur şi simplu şi se înţelege de ce.

Se pot purta de zi cu zi? Dacă acest stil te reprezintă, de ce nu. Desigur, acesta este şi el un test de fashion. Iată câteva surse de inspiraţie:

Decolteul adânc

Poate că şi un motiv practic de a te simţi mai bine când porţi un decolteu adânc este să alegi un bralette. Acesta devine aşadar o completare de design. Poţi alege linia largă a V-ului clasic ce zăreşte dedesubt bralette-ul cu accent pe linii, decupaje sau dantelă. Mai ales cu un top satinat merge de minune.

Haine cu spatele decoltat

La fel de populare şi senzuale combinaţii între ţinute şi brallete se pare că sunt cele expuse subtil la spate. Cu atât mai interesant când nu laşi totul la prima vedere, o astfel de opţiune poate fi şi pentru o rochie de seară inteligent aleasă. În orice caz, partea decupajului la rochie/top etc. trebuie să lase ochiului liberă vedere la un bralette cu dantelă sau model care se integrează perfect în fix acest decupaj. Atenţie la detalii şi simetrii, la încadrare dacă se poate spune astfel.

Sub cămăşi stilate, din mătase, sub o salopetă sau combinate cu pantaloni sau fuste maxi ideile de combinaţii ale unui bralette în ţinute diverse demonstrează şi versatilitatea acestora. Aşadar, pot deveni din piese puse în evidenţă la cele integrate ca şi accesorii, arătate subtil sau nu. În orice caz, arată fabulous, deci poţi miza pe ele să creeze acel efect de wow.

Cum şi de unde alegi un brallete

Dacă te-ai decis să încerci acest sutien 2 în 1 pentru că poate fi numit cu succes un accesoriu de asemenea, poţi cerceta piaţa în funcţie de preferinţe. Există totuşi şi câteva indicaţii pentru alegere aşa că ţine cont de conformaţia ta corporală şi ce ţi se potriveşte.

În primul rând, un bralette nu va oferi suport sânilor, deci dacă faci parte din categoria bustului generos ai putea alege cel mult acel tip de brallette asemănător unei bustiere, cu cupe bine definite. Este şi acela chic, deci nu pierzi nimic.

În al doilea rând, atenţie la ceea ce doreşti să exprimi. Un stil casual poate fi un bralette simplu, cu accent pe linii pe când a cochetă cu ceva mai elegant înseamnă accent pe elemente decorative, poate chiar florale. Un stil minimalist şi modest poate însemna să porţi acest bralette sub un top semitransparent, pe când un look mai îndrăzneţ înseamnă să adopţi un bralette ca piesă individuală, purtat doar cu un sacou deasupra. Variaţii de stil există, dar trebuie adaptate.

Cât despre preţuri găseşti mai uşor online gamă variată – simplu, rapid si cu toate beneficiile cumpăratului online. Vei găsi spre exemplu www.bralette.ro, de unde ai ce alege.

Ca un răspuns esenţial la inconfortabilele sutiene clasice cu elemente ce deranjează chiar şi vizual, lăsând feminitatea să debordeze, sutienele bralette sunt o nouă era. Tu l-ai încercat?

Foto homepage: 123rf.com

Comments

comments

Lasă un răspuns