Esti aici
Femeia.ro > Modă > Un look nou pentru blugii vechi

Un look nou pentru blugii vechi

 

La ultima curăţenie în şifonier am observant că am foarte multe perechi de blugi pe care nu le-am mai purtat de mai mult de un an. Motivul nu este că nu mai încap în ei, ci că s-au cam demodat. Mereu sunt cu ochii după ultimile modele de blugi şi aş fi în stare să cheltuiesc tot salariu pentru a avea din fiecare model măcar câte o pereche.

Dar, pentru că bugetul este limitat, puţină îndemânare nu strică. Alege măcar una din cele 7 metode prin care poţi da un look nou pentru blugii vechi.

1.Vopseşte-i. Una din cele mai bune metode este să-i vopseşti. În comerţ există o mulţime de culori de vopsea pentru textile, inclusiv spray. Poţi folosi una sau mai multe culori în acelaşi timp, în funcţie de efectul dorit. Pune-ţi imaginaţia la treabă şi descoperă un look nou pentru blugii vechi.

2.Capse. Nu există blugi fără capse. Dar cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine. Poţi pune capsele în jurul buzunarelor, sau pe laterală, de sus până jos. Şi mai simplu este să încerci să imiţi un model de blugi ce ţi l-ai dori. Sigur găseşti pe internet poza blugilor în detaliu.

Citeste şi: De ce iubim hainele

3.Vopsit cu model. O altă metodă de a revigora blugii vechi ar fi să îi vopseşti parţial, folosind un anumit model. Pentru asta ai nevoie de sprayul de vopsea şi nişte bandă izolatoare, pe care o vei lipii pe blugi în forma dorită. Poţi face modele cu dungi verticale, orizontale, sau orice figură geometrică. Imaginaţie să ai.

4.Ombre. Pentru vopsitul părului, acest tred s-a cam terminat, dar asta nu înseamnă că nu-l putem folosi pentru a readuce la viaţă blugii vechi. Ai nevoie de o pereche de blugi vechi şi o sticlă de înălbitor. Acum ţine doar de tine cât de “ombre” vrei să-i faci.

Citeste şi: Coafura: se poarta stilul ombre

5.Dantelă. Pentru fetele cu spiritul liber, puţină întoarcere în timp nu strică. Deşi, dacă ne gândim bine, mai nou, dantela a revenit la modă. Se combină cu bijuterii, pantofi, şi orice tip de haine – aşa că de ce nu şi cu blugii? Pe blugii vechi poţi coase, sau lipi, dantelă aproape peste tot. Dacă nu ai imaginaţie,trebuie doar să alegi un model şi să-l imiţi.

6.Fermoar. Poţi să adaugi un fermoar sau mai multe pe blugii vechi din şifonier. De cele mai multe ori fermoarul este pus în partea de jos, lăsând la vedere glezna. În cazul în care nu te pricepi, poţi apela oricând la un croitor.

Citeste şi: Ce inseamna stilul vintage

7.Rupe-i. Nu cred că e cineva care să nu aibă măcar o pereche de blugi rupţi în garderoba. Dar deşi sunt rupţi, sunt destul de scumpi. Franjurile costă, aşa că în loc să goleşti cardul de credit pentru a cumpără o pereche nouă, mai bine utilizezi blugii vechi şi îi rupi cum îţi doreşti..

Atunci când dai un look nou pentru blugii vechi nu numai că economiseşti bani, dar îţi impui propriul stil în colecţia ta de blugi. 

Dacă ştii şi alte moduri în care poţi actualiza aspectul unor blugi vechi, lasă-ne un comentariu!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns