Esti aici
Femeia.ro > Noutăți > A apărut ediția de august 2020 a revistei Practic în bucătărie!

A apărut ediția de august 2020 a revistei Practic în bucătărie!

practic

Nu rata ediția de august 2020 a revistei Practic în bucătărie, din 16 iulie la punctele de difuzare a presei din întreaga țară!

 

Revista Practic în bucătărie numărul 8 îți propune #întoarcerealanatură, pentru că a venit vremea să ne hrănim plămânii cu aer, imunitatea, cu vitamine și soare și sufletul, cu bucuria de a trăi!

Nu se spune degeaba că e vară și viața e ușoară: petrecerea poate însemna un grătar sau un picnic! Te invităm să gătești ușor și ușor de mâncat în aer liber, alături de mai vechi și mai noi membri ai familiei Practic: cititori fideli, dar și chefi și bloggeri.

Deapănă istoria gătitului în aer liber alături de dr. Iulia Drăguț. Află cum poți prepara la țest un meniu întreg alături de Stăpânul Flăcărilor, chef Radu Zarnescu inițiatorul Masters of Flames dar află și ce înseamnă „natural” în ecosistem și ce înseamnă “bio” în alimente și cosmetice; în plus cercetează cine vine la cină, stând de vorbă cu gazdele noii emisiuni de la Digi24 HD , Ionela Nastase și Adrian Hadean!

Nu uita, revista poate fi achiziționată și în format electronic via Magzter, iar abonamentele pentru versiunea tipărită pot fi achiziționate pe site-ul Burda.

Comments

comments

Lasă un răspuns