Esti aici
Femeia.ro > GHID TV > Practic Ghid TV 3/2020, din 12 noiembrie pe piață!

Practic Ghid TV 3/2020, din 12 noiembrie pe piață!

Practic Ghid TV

Nu rata numărul 3/2020 al Practic Ghid TV, de joi, 12 noiembrie, la puncte de difuzare a presei din întreaga țară!

Te uiți zilnic la televizor? Atunci, ai nevoie de un prieten care să îți împărtășească pasiunea!

Nu te uiți zilnic la televizor? Atunci, ai nevoie de un prieten care să te îndrume!

Ia-ți Practic Ghid TV, în fiecare săptămână, ca să ai la îndemână grilele de televiziune și recomandări de filme, seriale sau alte emisiuni care merită atenție ta, un fotoliu comod și o pungă de floricele. Găsești ghidul la chioșcuri începând de joi.

Nu rata săptămâna aceasta un interviu cu artist pasionat, Paul Surugiu – Fuego. Nu este doar un cântăreț cu har, ci în primul rând un profesionist, un om asumat, care pune preț pe valorile românești și le aduce sub lumina reflectoarelor în fiecare duminică în galele „Drag de România mea” pe TVR 2. Află și tu ce a învățat din pandemie și ce proiecte noi pregătește!

Ador să n-am stare, să n-am vreme, să fiu în permanentă ardere, să fac multe lucruri și, pe cât se poate, să le fac bine și să-mi iasă! Consider că atât timp cât am două mâini și două picioare, minte antrenată și talent pentru ceva anume, e păcat să mă irosesc. Și-atunci pun în aplicare noi proiecte! Acesta este de fapt și secretul longevității mele pe piața muzicală și media din ­România. Mereu am venit cu noutăți, mereu am încercat să deschid noi orizonturi pentru mine și să ofer oamenilor o alternativă de calitate. N-am căutat niciodată succesul fără muncă multă.

Cred din suflet că, pentru a face performanță, e nevoie de implicare și de sudoare, de nopți nedormite, de efort, de dăruire și dragoste pentru ceea ce faci. Astfel, sunt gata pentru noi provocări, pentru alte proiecte și pentru cât mai multe lucruri speciale. Pasiune am cu duiumul și credeți-mă, n-am arătat nici jumătate din câte pot face…”, ne-a mărturisit artistul. 

Interviul integral cu Fuego îl poți citi în numărul 3 Practic Ghid TV, disponibil pe piață din data de 12 noiembrie 2020.

Comments

comments

Lasă un răspuns