Esti aici
Femeia.ro > GHID TV > Practic Ghid TV 4/2020, din 19 noiembrie pe piață!

Practic Ghid TV 4/2020, din 19 noiembrie pe piață!

practic ghid tv

Nu rata numărul 4/2020 al Practic Ghid TV, de joi, 19 noiembrie, la puncte de difuzare a presei din întreaga țară!

Te uiți zilnic la televizor? Atunci, ai nevoie de un prieten care să îți împărtășească pasiunea!

Nu te uiți zilnic la televizor? Atunci, ai nevoie de un prieten care să te îndrume!

Ia-ți Practic Ghid TV, în fiecare săptămână, ca să ai la îndemână grilele de televiziune și recomandări de filme, seriale sau alte emisiuni care merită atenție ta, un fotoliu comod și o pungă de floricele. Găsești ghidul la chioșcuri începând de joi.

Nu rata, săptămâna aceasta, un interviu cu Luciana Indre, o jurnalistă cu peste 12 ani de experiență, care prezintă emisiunea „Sănătate cu stil” la Prima TV. Aici specialiștii te învață ce înseamnă un stil de viață sănătos, cum să faci față stresului cauzat de pandemie, cum poți preveni apariția bolilor și multe alte lucruri.

„Un stil de viaţă sănătos vizează mai multe aspecte ale vieţii noastre de zi cu zi: starea fizică, cea mentală, emoțională, financiară. Aceste elemente sunt toate interdependente. Putem spune că ne bucurăm de un stil de viață sănătos când suntem echilibrați cu privire la toate componentele. Cu cât suntem mai structurați și mai atenți la detalii, avem toate șansele să obținem organizarea mentală care duce inevitabil spre echilibrul mult râvnit”, ne-a spus Luciana Indre.

Citește interviul integral în numărul 4/2020 al Practic GHID TV!

Comments

comments

Lasă un răspuns