Esti aici
Femeia.ro > Promo > 10 ani de ceasuri de calitate!

10 ani de ceasuri de calitate!

WatchShop.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din România, aniversează 10 ani de la momentul lansării și anunță o schimbare de strategie. Alături de dezvoltarea business-ului online, WatchShop.ro se va axa, în perioada următoare, pe extinderea în offline și pe creșterea segmentului de distribuție.

În această vară, WatchShop.ro a deschis primul magazin fizic, în AFI Cotroceni, din București, în urma unei investiții de 35.000 de euro. Retailerul operează și un showroom în București, în Banu Manta Nr.60. Noua direcție vine ca un pas firesc în dezvoltarea business-ului și a fost determinată de dorința de a ușura și mai mult accesul pasionaților de ceasuri la produsele și serviciile WatchShop.ro.

Până la finalul anului, WatchShop.ro are în plan să colaboreze cu 25 de magazine în care va vinde brandurile importate exclusiv în România (William S., Ingersoll, Accurist și Sekonda), având astfel o acoperire reprezentativă la nivel național. Totodată, compania vizează extinderea portofoliului de branduri importate exclusiv, pe care le va distribui pe toate canalele de vânzare. În prezent, WatchShop.ro deține o cotă de peste 20% din piața de ceasuri online.

Reduceri de până la 80% și 10 ani garanție

Pentru a marca 10 ani de activitate, WatchShop.ro desfășoară o campanie aniversară cu promoții la mii de produse, a doua cea mai importantă din an, după Black Friday, cu reduceri de până la 80%. Campania are loc în intervalul 26 septembrie – 30 septembrie și include atât branduri care nu beneficiază în general de reduceri. Toate ceasurile achiziționate de la WatchShop.ro în primele 2 zile ale campaniei vor beneficia de o perioadă de garanție de 10 ani.

Comments

comments

Lasă un răspuns