Esti aici
Femeia.ro > Promo > 10 idei ingenioase pentru a reduce bugetul nuntii

10 idei ingenioase pentru a reduce bugetul nuntii

1. Ocupă-te singură de machiaj. Dacă ai puțină îndemânare și curaj, poți obține rezultate foarte bune și pe cont propiu. Secretul? Investește banii pe care i-ai fi dat pe o sesiune de make-up în produse profesioniste, pe care le vei avea mult timp de acum în colo și care îți sunt extrem de utile.

[*Nunta cu buget restrans: ponturi chic dar ieftine*][1]

2. Decorațiuni D.I.Y. . Și în acest caz ai nevoie de puțină îndemânare și de câteva prietene binevoitoare, alături de care să creați singure elemente decorative pentru petrecere. Internetul este plin de idei chic și economice!

3. Folosește totul de pe plan local. Include în meniu feluri de mâncare din legume și fructe sezoniere. Florile pe care le folosești în decorațiuni nu este nevoie să fie exotice, poți să le folosești cu mare încredere pe cele de sezon, locale, atât timp cât sunt proaspete și colorate.

4. Alege o tematică simplă, care să nu necesite recuzită închiriată. Nu te va scuti doar pe tine de cheltuieli în plus, ci și pe invitații voștri, care ar fi altfel obligați să se conformeze tematicii.

[*6 reguli pentru o nunta cu buget redus*][2]

5. ”Reciclează” rochia de mireasă. Poartă o rochie închiriată sau împrumutată…sau achiziționează o rochie de seară, pe care o poți purta și cu alte ocazii.

6. Oferă invitaților mărturii făcute de tine: homemade cookies, aranjamentele florale de la mese, pachețele cu semințe de flori, etc.

7. Alege o locație inedită și economică: grădina casei tale, sala de festivități a școlii locale,o cantină simpatică.

[*Luna de miere cu buget mic*][3]

8. Dă o șansă unei trupe locale pentru a vă cânta la nuntă. Ei vor fi mai fericiți de ocazia de a-și exersa talentul decât de promisiunea banilor. Probabil că în viitor vor primi și alte invitații să cânte la alte evenimente.

9. Restrânge numărul invitaților. După ce ați ales locația, intimă, dar fermecătoare, tăiați din lista invitaților până când atingeți numărul ideal. Și nu uita ordineaȘ locația apoi lista invitaților.

10. Cere sfaturi celor care s-au căsătorit de curând. Cu siguranță vor avea multe experiențe de împărtășit despre cum puteți reduce bugetul nunții.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/nunta-cu-buget-restrans-ponturi-chic-dar-ieftine
[2]: https://www.miresici.ro/articole/6-reguli-pentru-o-nunta-cu-buget-redus
[3]: https://www.miresici.ro/articole/luna-de-miere-cu-buget-mic

Comments

comments

Lasă un răspuns