Esti aici
Femeia.ro > Promo > 10 reguli generale pentru organizarea nuntii

10 reguli generale pentru organizarea nuntii

Începe planificarea din timp. Poate nu pare mare lucru să organizezi un eveniment, însă este bine să fii prevăzătoare și să te asiguri că totul va fi perfect. Mai ales că în această situație, se programează contractele și cu un an în avans.

*Citește și: [5 trenduri pentru nunta in 2013][1]*

Stabilește bugetul final, cu o marjă de eroare. Întotdeauna vor apărea cheltuieli neașteptate dar la fel pot fi și surprize plăcute de discount-uri sau alternative mai ieftine. De asemenea, ține și evidența sursei banilor: cât puneți voi, cu cât vă ajută părinții, dacă este nevoie să faceți împrumut la bancă, etc.

Luați toate hotărârile împreună. Comunicarea este cheia succesului în orice relație, mai ales în această perioadă extrem de agitată, în care nervii sunt întinși la maxim.

Caută rochia din timp. Participă la marile târguri de nunți, caută magazine online, încearcă și în perioada reducerilor să găsești acea rochie. Nu își face griji, când o vei găsi, își vei da seama imediat că este perfectă. Va fi dragoste la prima vedere!

Mirele trebuie să se implice la fel de mult în organizare, altfel nu are dreptul să comenteze deciziile partenerei sale. Ba mai mult, asta îi va dovedi logodnicei că se poate baza pe sprijinul tău în orice situație. De aceea vă căsătoriți, pentru a fi împreună, la bine și la rău.

*Citește și: [Cum sa reduci cele mai mari costuri ale nuntii][2]*

Cere ajutorul, nu încerca să faci totul singură, nu vei reuși decât să îți consumi nervii. De aceea există domnișoarele de onoare, prietenii și familia, pentru a te ajuta și pentru a face din organizarea nunții o activitate plăcută.

Nu vă certați din cauza presiunii, încercați să faceți amândoi mici compromisuri. Mai bine încercați să vă vărsați tensiunea prin sport sau alte activități, nu să țipați unul la celălalt. Chiar dacă apar obstacole, acestea se pot îndepărta cu puțină răbdare și încredere.

Faceți liste peste liste, adăugați și ștergeți sarcinile pe măsură ce le rezolvați ca să vă puteți concentra pe ce este mai important în acel moment.

*Citește și: [Cum sa fii un bun manager al nuntii tale][3]*

Nu vă grăbiți când alegeți domnișoarele și cavalerii de onoare, importantă este calitatea, nu cantitatea. O persoană binevoitoare va fi capabilă să te ajute mai mult decât trei fără chef.

Nu uitați să vă bucurați de logodnă și de momentele care trec fără ca voi să realizați. O să vrei să îți amintești cu plăcere de această perioadă, așa că ai grijă să creezi amintiri. Organizează ieșiri în oraș și scurte excursii ca să scăpați de stres și să lucrați cu forțe proaspete.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/5-trenduri-pentru-nunta-in-2013
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-reduci-cele-mai-mari-costuri-ale-nuntii
[3]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-fii-un-bun-manager-al-nuntii-tale

Comments

comments

Lasă un răspuns