Esti aici
Femeia.ro > Promo > 3 biblioteci noi prin campania „Daruiește o lume de basm”

3 biblioteci noi prin campania „Daruiește o lume de basm”

3 noi biblioteci au fost construite cu cărțile donate de copii și părinți în campania Dăruiește o lume de basm. Aceste biblioteci au adus mare bucurie copiilor și seniorilor de la Centrul Generații, coordonat de Fundația Regală Margareta a României.

Aceștia aveau activități de lectură în program, dar nu aveau o bibliotecă a lor. Sutele de cărți adunate de organizatorii campaniei Dăruiește o lume de basm au fost oferite cu generozitate de oameni și companii, care înțeleg că sunt mulți copii, care nu au șansa de a evada dintr-o lume plină de greutăți, decât cu ajutorul unei cărți.

Campania Dăruieşte o lume de basm este o iniţiativă lansată în decembrie 2018 de Gradiniţele Butterfly, Asociaţia Kineto Bebe și Asociația EMOVERE, cu susținerea Itsy Bitsy FM și a creat, de la începutul anului 2019, 8 biblioteci pentru copiii mai puțin norocoși. Donațiile de cărți în stare bună primite de la copii, părinți și companii au ajutat la construirea unor biblioteci la Stefăneștii de Jos, la secția de pediatrie a Spitalului din Curtea de Arges, la Colegiului Gimnazial Basarab I şi la singurul Club de Lectură din acest oraș, iar cărțile donate în iunie și iulie au fost atât de multe încât au putut fi create 3 biblioteci la Centru Generații.

 

Pentru a le oferi o șansă la bucurie si educație vă invităm să alegeţi cărţile in stare bună, care nu vă mai sunt de folos şi să le aduceţi la una dintre adresele de mai jos, pentru campania Dăruieşte o lume de basm:
1. Grădinița Butterfly Aviației/ Str. Intrarea Gliei nr.7, Sector 1
2. Gradinița Butterfly Băneasa/ Str. Drumul Potcoavei nr.59, Voluntari Ilfov (Gradina Zoologică)
3. Gradinița Butterfly Cosmopolis/ Str. Lacului, vila 8F, Ștefăneștii de Jos, Ilfov
4. Centrul KinetoBebe Moșilor/ Calea Moșilor nr. 158, Sector 2
5. Centrul KinetoBebe Nord/ Intrarea Catedrei nr.2, Sector 1
6. Centrul KinetoBebe Sud/ Șoseaua Olteniței nr. 87-99, Sector 4

Comments

comments

Lasă un răspuns