Esti aici
Femeia.ro > Promo > 3 doamne şi… cei 3 pitici ai lor

3 doamne şi… cei 3 pitici ai lor

Luna martie se apropie cu paşi repezi, aşa că revista mami ţi-a pregătit o ediţie cu totul specială, dedicată tuturor femeilor şi mamelor în special (apare în curând pe piaţă, aşa că fii cu ochii-n patru să nu o ratezi!).

Vei descoperi o copertă frumoasă, cu trei femei de succes, care ne inspiră şi pe care le admirăm, dar care, asemenea nouă, sunt mămici pentru care copilul este cel mai de preţ dar primit de la viaţă!

Le-am văzut la televizor, în concerte sau diverse apariţii publice. Ne încântă mereu, fiecare prin prisma carierei pe care şi-a ales-o. Le admirăm pentru frumuseţea, stilul şi şarmul lor. De data aceasta însă, Iuliana Tudor, Alina Sorescu şi Elena Gheorghe, ne dezvăluie în revista mami de martie, o latură a vieţii lor mai puţin ştiută, dincolo de lumina reflectoarelor, şi ne împărtăşesc câte ceva din experienţa lor de mămici.

Vei avea ocazia să descoperi în revistă mai mute detalii despre viaţa lor dar, până atunci, îţi dezvăluim o mică parte din interviul ce apare în ediţia lunii martie a revistei mami. 

De ce este aşa frumos să fii mamă?

„Pentru că e divin! Pentru că e o minune  să dai viaţă!”, Iuliana Tudor. 

„Pentru că îţi îndeplineşti misiunea divină de a aduce pe lume un suflet, pentru că puiul tău te îmbrăţişează cu o puritate pe care nu ţi-o imaginai vreodată, pentru că timpul trece cu folos şi laşi pe cineva în urma ta”, Alina Sorescu.

„E tare greu să dau o explicaţie, să descriu o emoţie atât de puternică, de specială, de unică, pe care nu o înţelegeam defel înainte „să îl cunosc” pe Piticholas, oricât o auzeam povestită de la alte mame. Cred că, în primul rând, e felul absolut total în care experimentezi dragostea. E o iubire deplină, esenţială, în care ştii că eşti lumea copilului tău şi el e lumea ta. Apoi, e toată copilăria pe care o retrăiesc, pe bune, împreună cu Nicholas. E incredibil cum ne jucăm, descoperim lumea de la 0, prin ochii copiilor noştri. Şi apoi e sentimentul magic, inexplicabil, dumnezeiesc al continuităţii. Al încrederii clare, privindu-l, că am făcut cu-adevărat ceva important. Cel mai important dintr-o viaţă de om”, Elena Gheorghe.

 


 

Comments

comments

Lasă un răspuns