Esti aici
Femeia.ro > Promo > 3 idei de cadou pentru iubit – Pregătește-i o altfel de surpriză!

3 idei de cadou pentru iubit – Pregătește-i o altfel de surpriză!

Luna cadourilor se apropie cu pași repezi. Sărbătoarea Sfântului Andrei este și ea o ocazie pentru a face o frumoasă surpriză iubitului. În astfel de situații timpul este cel mai mare dușman, pentru că de multe ori nu avem suficient pe cât ne-am dori pentru a putea căuta sau pregăti cadoul potrivit.

Ne vine în ajutor online-ul, însă cu toate acestea îți rămâne întrebarea legat de ce îi vei cumpăra. Probabil ai epuizat deja o serie de idei cunoscute (portofel, curea, pulover, ceas). Cadourile pentru care ai o intervenție personală oricât de mică devin mai apreciate, ca de exemplu o prajitură făcută de tine sau un mesaj personalizat pe care l-ai scris pe o felicitare. Contribuția proprie înseamnă timp dedicat, mai mult efort, dar și apreciere. Ideile de mai jos îți vor fi de ajutor pentru ca tu să faci un cadou original, o surpriză specială pentru jumătatea ta.

Fotocarte

Poate ai auzit sau nu de acest concept. Simplu spus, o fotocarte este o carte cu fotografiile preferate, cu foi groase și coperți tari. Poți face o selecție cu principalele poze pe care le aveți făcute împreună, așadar de la începutul relației și până azi, toate acele momente speciale, de la prima vacanță, primul revelion, selfie-uri amuzante. Fie că le ai pe smartphone, pe laptop sau tabletă, adună-le. Cu ajutorul unui editor online ușor de folosit, intuitiv, îți vei aranja în carte dispunerea pozelor. Le distribui în pagini conform poveștii pe care o vei alcătui cu pozele voastre.

Ai posibilitatea să introduci text, așadar îți poți exprima emoția, recunostința sau să descrii momentele surprinse în fotografii. După ce ai alcătuit fotocartea, comod, din fața propriului laptop sau al PC-ului, tot online plasezi comanda. Fotocartea este dată la tipărit, iar în jur de 10 zile îți vine acasă, la adresa pe care ai menționat-o. Simplu, nu-i așa?

Obiect decorativ realizat de tine

Vei spune că niciodată nu ai avut talent în școală la desen sau la educație manuală. Nu îți trebuie nici înclinație de meșter, este nevoie doar de puțin efort și dorință din partea ta și desigur, un pic de timp liber. Ideile sunt variate. Astăzi pe internet circulă o sumedenie de idei, tutoriale pe YouTube sunt foarte multe. Până la a cerceta online-ul, ai aici câteva idei simple, de pornire, pentru obiecte decorative pe care le poți face.

De exemplu, un slogan/un mesaj motivațional pentru iubitul tău pe care să îl pui în ramă. Așadar, te gândești ce mesaj l-ar motiva, i-ar plăcea să îl vadă zilnic. Îl scrii în Word cu un font special, îl printezi și cumperi o ramă în care să se încadreze. Vei obține un tablou în stil modern. Dacă vrei să fie ceva mai complicat poți decupa din reviste vechi, bucăți multe colorate care împreună să alcătuiască o formă geometrică sau poate o inimă și alături să fie un mesaj scris de tine cu markerul.

Pictează un borcan sau îmbracă-l în fire de lână colorate divers. Cu siguranță de mult simțeai nevoia să faci ceva creativ, să ieși din monotonia cotidiană. De data aceasta îți poți da o temă care să nu mai suporte amânare.

Tort

Cărui barbat nu ii place ca iubita lui să știe să gătească bine? Un tort făcut de tine are o valoare mare, deși investiția pe care o faci este una mai mult decât rezonabilă. Valoarea o dă gestul și priceperea ta. Iubitul tău va aprecia să vadă că ai preferat ca în loc să cumperi unul (ar fi fost atât de simplu și usor) ai petrecut ore bune în bucătărie pentru a face cu ingrediente naturale un tort pentru el.

Nu te gândi că nu ai mai facut până acum tort. Nu este nevoie să scrii o licență pe tema aceasta și nici să ai vreo diplomă. Rețete multe, videouri găsești pe internet. Alege un tort care se prepară ușor, care știi că îți va ieși cu siguranță. Urmează pașii și asta-i tot!

Încearcă să îți oferi ție plăcerea de a crea și implicit lui bucuria surprizei. Oferă-i de data aceasta un altfel de cadou, cu multă emoție și implicare. Succes!

Foto – Shutterstock.com

Comments

comments

Lasă un răspuns