Esti aici
Femeia.ro > Promo > 3 idei de cadouri pentru nasi

3 idei de cadouri pentru nasi

Iată trei [idei de cadouri pentru nași,][1] în funcție de relația pe care-o aveți cu ei, dar și de… buget!

Nași „de familie”

De multe ori, se întâmplă ca [nașii de cununie][2] să fie cei care v-au botezat, o rudă foarte apropiată sau chiar nașii părinților voștri. E tare greu să te decizi ce anume le-ar face plăcere, mai ales că este posibil ca aceștia să fi adunat deja o groază de obiecte, printre care cel ales de voi să se… piardă. Ce-ar fi cel mai nimerit să le dăruiți (având în vedere că probabil și bugetul este considerabil)? Ce-ați zice de-o excursie? Vor rămâne cu amintiri frumoase, pe care vi le vor „datora”; ce poate fi mai frumos de-atât?
Ok, dar unde? Am apelat la Christian Tour, care ne-a oferit câteva sugestii potrivite pentru un cuplu de nași. Dar înainte de a alege cea mai bună variantă, asigurați-vă că puteți complota cu o persoană foarte apropiată nașilor, care să poată oferi informații privind datele posibile pentru sejur.

1. GRECIA – Sejur în Insula Santorini

Santorini este situată în sudul insulelor Cyclade și este asociată istoric cu Atlantida. Nașii tăi vor fi impresionați de străduțele înguste din capitala Fira, tavernele tradiționale și construcțiile plasate pe versanții stâncoși. Nu în ultimul rând, se vor relaxa pe plajele cu nisip fin, apă limpede și soare.

EXEMPLU: *Hotel Mediterranean Royal 5* – Tarif de la 471 euro/persoană (Servicii incluse: bilet de avion cursă charter București-Santorini-București (plecări săptămânale iunie-septembrie 2014); cazare 7 nopți; masă tip mic-dejun; transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistică în limba română).*

2. ITALIA – Sejur în Sicilia

Cea mai mare insulă din Mediterană, Sicilia este destinația care satisface mai multe gusturi deodată, indiferent dacă este vorba despre iubitorii de plaje, de mare și de natură sau de pasionații de artă, cultură sau istorie.

EXEMPLU: *Hotel Antares 4* – Tarif de la 395 euro/persoană (Servicii incluse: bilet de avion București-Catania-București; cazare 7 nopți; masa tip demipensiune; transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică în limba română).*

3. SPANIA – Sejur în Tenerife

Insula Eternei Primăveri, cum mai este supranumită, Tenerife oferă un peisaj complex și fascinant, fiind ideală pentru a vă surprinde nașii, fie că sunt amatori de sporturi nautice, doritori să exploreze (pot vedea țestoase, balene și delfini) sau preferă shopping-ul și distracția.

EXEMPLU: *Hotel Puerto Palace 4* – Tarif de la 625 euro/persoană (Servicii incluse: bilet de avion București-Tenerife-București; cazare 7 nopți; masa tip pensiune completă; transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică în limba română).*

Prieteni de familie

Electrocasnicele nu le lipsesc, obiectele de artă sunt dificil de ales dacă nu vă pricepeți, de vacanța nu vă ajung banii bugetați pentru [cadou][3]… atunci ce-i de făcut? Ce zici de niște valize? Sunt super utile, le vor folosi din plin și le vor aminti de voi în fiecare vacanță. Dar pentru a vă asigura că acest sentiment va dăinui, alegeți să le dăruiți genți de voiaj durabile, ușoare și moderne, de exemplu cele de la Princess Traveller (*colecția New York: mărimea XS, acceptată la bagaj de mână, costă 405 lei; valiza XL, 519 lei*) care rezistă șocurilor la care sunt supuse în timpul transferului. În plus, unele dintre aceste valize au cântar încorporat, un detaliu deloc de neglijat, care cu siguranță va adăuga valoare darului.

Nașii din gașcă

Dacă ați ales ca prietenii voștri cei mai apropiați, de-o vârstă cu voi, să vă fie nași, vă puteți relaxa în privința darurilor, mai ales că-i cunoașteți foarte bine și știți exact care le sunt gusturile sau ce anume le-ar face plăcere să primească. Puteți alege cadouri haioase, sau unele serioase, dar nu foarte costisitoare, precum vouchere la Spa, daruri personalizate sau, unul clasic: parfumuri. Alegeți parfumuri-pereche (de exemplu Dior Addict, 337 lei & Dior Homme, 396 lei), de la același brand, pe care le puteți inscripționa cu numele nașilor sau cu ale voastre (plus data nunții).

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cadourile-potrivite-pentru-nasi
[2]: https://www.miresici.ro/articole/cum-iti-alegi-nasii-pentru-nunta
[3]: https://www.miresici.ro/articole/idei-de-cadouri-pentru-nasi

Comments

comments

Lasă un răspuns