Esti aici
Femeia.ro > Promo > 3 idei unice pentru nunta ta

3 idei unice pentru nunta ta

Iată sugestiile noastre pentru o nuntă ieșită din tipare.

Portretele invitaților

Pe lângă clasicele fotografii, poți să angajezi și un caricaturist sau un portretist care să le facă invitaților tăi o mărturie deosebită de la nunta ta. Aceștia desenează într-un timp foarte scurt și va putea face mai multe portrete rapid. Desigur, nu va face acest lucru pentru toți invitații tăi, ci pentru câțiva mai norocoși.

*Citește și: [Cum sa fii un bun manager al nuntii tale][1]*

Dansatori profesioniști

Pe lângă dansul vostru special, pentru care probabil că aveți o coreografie la care ați lucrat o lună întreagă, poți să angajezi pentru un dans special niște profesioniști. Aceștia pot fi un grup de copii de la o școală de dans locală sau un cuplu de dans sportiv care îți va delecta invitații pe un colaj de melodii diverse și le va inspira cheful de mișcare pe ring. Oricât de stângaci vor fi, toată lumea va dori să se alăture dansatorilor.

*Citește și: [5 trenduri pentru nunta in 2013][2]*

Chelnerii

Uniforma chelnerilor poate fi un detaliu important în prezentarea și servirea felurilor de mâncare. Poți să alegi pentru ei o costumație deosebită care să îi facă pe invitații tăi să se simtă cu adevărat răsfățați. Ținuta ”all white” cu mănuși albe și batistă asortată la tema de culoare a nunții va face o impresie foarte bună tuturor. Poți, de asemenea, să alegi să fie toți bărbați sau femei sau chiar să poarte rochie în loc de pantaloni pentru doamne.

*Citește și: [7 metode sa iti personalizezi nunta][3]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/cum-sa-fii-un-bun-manager-al-nuntii-tale
[2]: https://www.miresici.ro/articole/5-trenduri-pentru-nunta-in-2013
[3]: https://www.miresici.ro/articole/7-metode-sa-iti-personalizezi-nunta

Comments

comments

Lasă un răspuns