Esti aici
Femeia.ro > Promo > 4 adevaruri despre maternitate

4 adevaruri despre maternitate

Daca mananci nesanatos, te vei ingrasa mai mult decat trebuie

Nu e vorba despre un regim alimentar, ci mai mult despre o sugestie de a consuma mancaruri bogate in substante nutritive. Evita, asadar, mancarurile cu nivel caloric ridicat si potential nutritiv scazut (bomboane, chipsuri, bauturi acidulate).

Urmeaza niste reguli simple: mananca alimente neprelucrate, consuma cat mai multe alimente proaspete si crude, prepara carnea la gratar, nu o praji, indulceste cu indulcitori naturali.

Diabetul de sarcina trece dupa nastere

Apare in timpul sarcinii, in special in ultimul trimestru, cand organismul mamei nu poate produce si utiliza toata insulina de care este nevoie in timpul sarcinii. Se depisteaza prin simpla masurare a nivelului glicemiei. In cele mai multe cazuri, dispare o data cu nasterea.

Daca ai sanii mari nu inseamna ca vei avea mai mult lapte

O femeie cu sanii mai mici poate produce la fel de mult lapte ca una cu care natura a fost mai generoasa.

Nu e bine sa lasi vizitatorii langa sugar in primele zile de viata

O sa fii etichetata drept „o mama prea protectoare”, dar ar trebui sa nu-ti pese absolut deloc. Este timpul sa te gandesti la tine si la micutul care depinde, in totalitate, de tine. E perioada in care va cunoasteti si va apropiati, va invatati unul pe altul. Si e o relatie in care nu prea e loc si de altcineva.

Comments

comments

Lasă un răspuns