Esti aici
Femeia.ro > Promo > 4 adevaruri esentiale despre orice nunta

4 adevaruri esentiale despre orice nunta

##E greu sa ai „acte de proprietate” asupra nuntii

Chiar crezi ca nunta e doar pentru tine si sotul tau? Oricat ati fi de moderni, rebeli si nonconformisti, nunta ramane un eveniment social de mare importanta.

Va veti sarbatori dragostea in mod oficial, alaturi de familia de gradul zero si prietenii apropiati, dar si de rude, cunostinte, colegi etc.

Parintii, poate si bunicii, isi pun in nunta asta toate sperantele: o vor mult mai frumoasa decat au putut-o ei face, demult, cand s-au luat.

Sa nu bravezi, zicand ca nu-ti pasa de asteptarile lor: te-au crescut cum au putut mai bine si vor continua sa faca parte din viata ta. Deci merita sa fie luati in seama.

##Nu exista nunta perfecta, doar nunti foarte reusite

Si asta pentru ca evenimentul presupune o gramada de nuntasi, deci multi oameni, despre care se stie deja ca tind sa fie fiinte imperfecte. Insa odata inteles lucrul asta – ca nu exista perfectiune – fa tot ce poti in directia organizarii si armoniei. Vei fi senina si te vei bucura chiar daca mai apar mici scapari, pe ici, pe colo.

*Citeste si: [6 sfaturi ca sa-ti pastrezi calmul in ziua nuntii][1]*

##Industria nuntilor nu e atat de inocenta pe cat pare

Doar de-aia o numim industrie! Nu inseamna ca toti abia asteapta sa profite nemilos de pe urma ta, ci ca pentru orice furnizor tu esti un partener de afaceri. Desi ti-ai dori ca tot universul sa participle din pura placere la dragostea voastra, lucrurile nu stau tocmai asa. Retine una dintre glumele preferate ale organizatorilor de nunti: „Daca suntem de acord ca banii nu aduc fericirea, atunci nu veti avea nicio problema sa ni-i dati noua”. Fii vigilenta!

*Citeste si: [Planificarea nuntii pe luni, cu un an inainte][2]*

##Orice nunta devine de doua ori mai mare decat era planificata initial

Cea mai buna strategie de a-i limita amplificarea este tinerea sub control a listei de invitati. Fiecare membru al familiei restranse (tu, el, parintii vostri) va avea alocat un numar fix de persoane. Cine depaseste cifra, sa puna umarul la suplimentarea bugetului. Implementeaza de la bun inceput aceasta regula restrictiva, neplacuta, dar sanatoasa.

*Citeste si: [10 categorii de invitati de care te poti lipsi][3]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/6-sfaturi-ca-sa-ti-pastrezi-calmul-in-ziua-nuntii
[2]: https://www.miresici.ro/articole/planificarea-nuntii-pe-luni-cu-un-an-inainte
[3]: https://www.miresici.ro/articole/10-categorii-de-invitati-de-care-te-poti-lipsi

Comments

comments

Lasă un răspuns