Esti aici
Femeia.ro > Promo > 4 lucruri despre graviduţe

4 lucruri despre graviduţe

Anumite note distinctive ale personalităţii tale te încadrează într-una dintre categoriile de mai jos. Citeşte şi, dacă eşti sinceră cu tine, te vei recunoaşte în una dintre cele patru tipologii.

Ce tip de graviduţă eşti?

Perfecţionista
Ştii totul despre efectele benefice ale muzicii clasice asupra dezvoltării fătului şi eşti interesată de cele mai noi tehnici de a naşte. Ai cumpărat o stivă de cărţi pentru a şti cum să răspunzi oricăror nevoi ale bebeluşului, pe care deja îl vezi un mare pictor sau o graţioasă balerină.
Minus: nu-ţi prea plac surprizele, nu-i aşa?

Nonconformista
Adori să-ţi împărtăşeşti istoricul ginecologic, dar şi tabieturile din dormitor, ca şi cum toţi ceilalţi ar fi îndreptăţiţi să le cunoască. Abia aştepţi ocazia să le destăinui tuturor care a fost poziţia sexuală graţie căreia acum aştepţi tripleţi.
Minus: oamenii nu vor şti dacă poveştile tale sunt adevărate sau sunt desprinse din scenariul unui serial de noapte.

Tehnologizata
Fotografiile realizate cu ocazia sonogramei din primul trimestru de sarcină rulează în continuu pe ecranul calculatorului tău. Ambiţia ta cea mai mare este să naşti în direct, într-o transmisiune specială, disponibilă în întreaga lume.
Minus: ţi-e teamă că nu vei găsi în sala de naşteri o priză la care să-ţi conectezi laptopul.

Meticuloasa
Ai început să decorezi camera copilului încă de când ai observat două liniuţe pe testul de sarcină. Acum, după şapte luni, încă mai decorezi.
Minus: ai grijă ca măcar pereţii să fie zugrăviţi înainte să intri în travaliu!
 

Comments

comments

Lasă un răspuns