Esti aici
Femeia.ro > Promo > 4 sfaturi vestimentare pentru invitatii de la nunta

4 sfaturi vestimentare pentru invitatii de la nunta

Fără alb

Regula vestimentară numărul 1 a invitatelor la nuntă pe care nu trebuie sub nicio formă să o încalce, este să își aleagă o costumație în orice altă culoare, mai puțin alb. Nu ar trebui să fie prea dificil, însă cunoaștem cu toții astfel de cazuri nefericite. Nu ai vrea să știi cam ce e în mintea miresei când descoperă că are o ”rivală” tocmai în ziua ei mare!

[*Reguli pe care poti sa le incalci la nunta*][1]

Și mai problematic ar fi dacă în același timp, rochia miresei nu este albă, ci ivoriu, roz pal sau alte nuanțe pastelate deschise. Cu siguranță că va fi o alegere pe care o va regreta deși din punct de vedere estetic arată minunat în ea.

[*Sfaturi pentru o nunta nonconformista*][2]

Pantofi de schimb

Toate femeile vor să arate și să se simtă bine, ceea ce e destul de dificil când stai ”cățărată” pe niște tocuri imense. Așadar, ia la tine și o pereche de pantofi mai comozi, pe care să îi schimbi atunci când nu te mai țin puterile, mai ales dacă îți vei petrece mult timp pe ringul de dans.

Nu arăta prea multă piele

Ține cont că nunta este un eveniment de familie, la care participă tot felul de persoane, printre care copii, vârstnici…sau poate chiar șeful tău! Ei nu vor aprecia la fel de tare extravaganțele tale vestimentare.

[*Sfaturi pentru o nunta comoda*][3]

Ai grijă ca decolteul să nu arate mai mult decât trebuie în timpul dansului, nu vrei să ai parte de o scenă rușinoasă care te va face să îți eviți rudele ani de zile.

Investește în accesorii

Dacă nu vrei să cheltui o mică avere pe ținutele pentru nuntă, poți să fii o apariție spectaculoasă cu ajutorul accesoriilor rafinate. O rochie cu o croială simplă, uni, poate fi transformată cu ajutorul unui colier sau a unor mănuși lungi de satin exact așa cum îți dorești.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/reguli-pe-care-poti-sa-le-incalci-la-nunta
[2]: https://www.miresici.ro/articole/sfaturi-pentru-nunta-nonconformista
[3]: https://www.miresici.ro/articole/sfaturi-pentru-o-nunta-dot-dot-dot-comoda

Comments

comments

Lasă un răspuns