Esti aici
Femeia.ro > Promo > 5 decizii deștepte de viață pe care rolul de mireasă ți le pune pe tavă

5 decizii deștepte de viață pe care rolul de mireasă ți le pune pe tavă

De la închirierea din timp a restaurantului, până la stabilirea meniului, a listei de invitați, a rochiei de mireasă, a pantofilor și a micilor detalii legate de aranjamente florale și de culorile fețelor de masă, vei avea de luat zeci de decizii.

Stresul planificării unei nunți le afectează chiar și pe cele mai relaxate dintre noi. Din fericire, dintre aceste decizii doar câteva sunt cu adevărat importante și ne pot influența viața și după căsătorie. Acestea sunt cele cărora trebuie să le acorzi toată atenția ta și să nu faci niciun compromis în ceea ce le privește. Le luăm pe rând:

Decizia de a face ceva ce îți doreai de mult, doar pentru tine

Nunta poate fi pretextul perfect pentru a face pentru tine acele lucruri pe care le-ai tot amânat și care te vor face să arăți de milioane în ziua cea mare. Fă-ți cadou o sesiune de înfrumusețare la cel mai tare salon din oraș și lasă-te pe mâna specialiștilor. Un tratament pentru păr, unul pentru față și o ședință de masaj anticelulitic te vor face instantaneu să te simți ca o zeiță.

O mireasă inteligentă, care gândește pe termen lung, își va asigura confortul și în luna de miere. Câteva ședințe de [epilare definitivă cu IPL][1] te scapă de grija firelor inestetice de păr, dar și de micile iritații sau inflamații pe care nu ai cum să le eviți când te epilezi cu lama, cu ceară sau când folosești epilatorul. După cum vezi, sunt potrivite pentru orice tip de piele, nu simți nicio durere sau disconfort și o ședință durează mai puțin decât te-ai aștepta.

Decizia de a petrece timp de calitate doar cu prietenele tale

Dacă încerci de ani de zile să pleci într-o vacanță doar cu fetele, acesta este un bun motiv pentru a pune la cale o escapadă a burlăcițelor. Îți va fi mult mai ușor să le strângi pe toate prietenele tale și să vă faceți timp pentru o vacanță de câteva zile la munte sau la mare, într-un hotel de lux, unde să petreceți toată ziua la piscină sau la SPA. Nu uitați să luați aparatul foto și să faceți cât mai multe poze. Pune fotografiile în ultimul album de burlăciță și te vei bucura de aceste amintiri frumoase toată viața.

Decizia de a invita doar pe cine vrei la nuntă

Nunta ar trebui să fie un eveniment de care să te bucuri din plin și pentru care să nu faci compromisuri. De aceea, nu lăsa pe nimeni să îți forțeze mâna când vine vorba de lista de invitați. Dacă există persoane pe care pur și simplu nu le vrei alături de tine în acea zi, nu ezita să fii fermă în a-ți spune părerea. Unele mirese aleg să facă nunți micuțe, intime, doar în compania prietenilor apropiați și a familiei, în timp ce altele vor să împartă acest moment special și cu colegi, amici, prieteni ai părinților și rude mai îndepărtate. Indiferent de cum preferi, important este să te simți perfect confortabil cu numărul și numele invitaților.

Decizia de a nu lăsa nimic să-ți strice ziua

Este imposibil să organizezi o nuntă și totul să iasă fix cum îți doreai. Trebuie să fii pregătită să accepți că este posibil să intervină mici probleme, dar că lucrul care contează cu adevărat este să nu le lași să te afecteze. Gândește-te așa: peste ani de zile, îți vei aminti privirea soțului tău când te vede prima dată în rochia de mireasă, dansul, urările și zâmbetele apropiaților, pe scurt, lucrurile simple. Cu siguranță nu vei ține minte că nuanța fețelor de masă nu s-a potrivit cu aranjamentul floral sau că sărmăluțele cu mămăliguță au fost servite fără ardei iute. Dacă îți setezi starea de spirit corectă, ziua nunții tale va rămâne o amintire plăcută, nepătată de nemulțumiri și dezamăgiri.

Decizia de a-ți petrece toată viața cu omul de lângă tine

Am lăsat la final cea mai importantă decizie pe care o ai de luat înainte de nuntă. „Nu sunt optimist în ziua nunții mele, nu sunt plin de speranță. Sunt sigur. Sunt pregătit. Sunt sigur că tu ești partenera mea, iubita mea, cel mai bun prieten” – este jurământul făcut de unul dintre personajele din celebrul serial „Grey’s Anatomy” viitoarei sale soții; jurământ cu care a reușit să-și impresioneze colegele din salonul de chirurgie. De ce? Pentru că aceasta este esența unei căsătorii: să fii sigură că persoana de lângă tine este cea lângă care vrei să înfrunți greutățile și cu care vrei să împarți momentele de fericire, că el este omul potrivit pentru tine și că relația voastră este atât de puternică încât nimic nu va sta vreodată între voi.

[1]: http://www.simonebeautycenter.ro/epilare-definitiva

Comments

comments

Lasă un răspuns