Esti aici
Femeia.ro > Promo > 5 lucruri pe care nu ți le spune nimeni despre ziua nunții

5 lucruri pe care nu ți le spune nimeni despre ziua nunții

Probabil deja știi o mulțime de lucruri despre organizarea nunții și despre desfășurarea marelui eveniment. Noi am întocmit însă o listă cu lucrurile pe care nu ți le spune nimeni despre nuntă, dar pe care este foarte important să le știi.

Alege verighetele pe care să le puteți purta zilnic

Alegerea verighetelor este una foarte dificilă, deoarece ele vor fi mereu la mâinile voastre. Din acest motiv, este important să cădeți de acord în ceea ce privește modelul. În vreme ce bărbații aleg de obicei modele clasice și simple, noi, femeile, ne dorim modele deosebite.

Aruncă un ochi printre aceste [verighete de nuntă][1] și vei găsi cu siguranță modelul perfect pentru tine și viitorul tău soț. Vei vedea că cele pentru mirese sunt finuțe și cu detalii atent alese, iar cele pentru bărbați sunt simple și masculine. Ține cont și de faptul că verigheta este destinată să stea mereu pe inelarul tău, așa că trebuie să ții cont și de stilul tău general.

Nu există „rochia perfectă“

Noi, femeile, ne gândim la rochia de mireasă încă din copilărie și avem în minte modelul perfect cu mult înainte ca în viața noastră să apară alesul. Fie că este vorba despre un model pe care l-ai văzut la vreo vedetă sau unul la al cărui design te-ai gândit singură, adevărul este că atunci când ajungi la momentul alegerii, s-ar putea să descoperi să rochia la care ai visat nu te avantajează sau că este foarte incomodă.

Orice mireasă își dorește o rochie care să impresioneze toți invitații, dar este mai important ca ea să te pună în valoare pe tine și să fie modelul potrivit pentru forma trupului tău. În plus, cu siguranță nu-ți dorești o rochie care să te strângă și să te incomodeze toată noaptea. Găsește echilibrul între frumusețe și confort și fă o alegere înțeleaptă, nu una care doar să dea bine în fotografii.

Muzica, cel mai important factor de la petrecere

Când organizezi o nuntă, fiecare alegere este cântărită cu atenție. Vizitezi zeci de restaurante până îl alegi pe cel mai frumos, vezi zeci de modele de invitații până le găsești pe cele mai bune pentru voi și iei în calcul o mulțime de lucruri mici. Cel mai important lucru de la petrecerea de nuntă rămâne, însă, muzica. Indiferent unde are loc evenimentul și ce mâncăruri alese sunt în meniu, dacă muzica nu îi mișcă pe invitați de la mese, nunta este una lipsită de farmec.

Dintre toate aspectele de care trebuie să ții cont pentru organizarea petrecerii, în alegerea muzicii ar trebui să investești cel mai mult timp deoarece de DJ sau formație depinde toată atmosfera.

Tu și soțul tău sunteți cei mai mai importanți invitați de la nuntă

Membrii familiei te vor acapara cu informații despre ce „trebuie“ să faci la nuntă, pe cine trebuie să inviți, ce fel de mâncare trebuie să ai în meniu și o mulțime de astfel de lucruri. Cel mai important, însă, este să ții minte că organizați nunta pentru voi doi și să nu vă lăsați constrânși de reguli nescrise ale nunților.

Persoanele care trebuie să se simtă cu adevărat bine la o nuntă sunt mirii. În definitiv, singurii care își vor aminti întreaga viață acest eveniment sunteți chiar voi doi, așa că ar trebui să organizați un eveniment ghidându-va după propriile gusturi și păreri.

O nuntă mare și foarte scumpă nu este neaparat și una reușită

Când vine vorba de nuntă, puțini miri se uită la bani. Invitați mulți, un meniu foarte scump și bucate sofisticate – acestea par a fi primele idei la care se gândesc mirii și miresele când organizează nunta. În realitate, însă, nu nota de plată face o nuntă frumoasă.
Fericirea voastră, bucuria prietenilor voștri de a vă vedea la începutul unui nou drum în viață, buna dispoziție, acestea sunt lucruri mai importante decât costurile nunții.
Sursa foto: Shutterstock

[1]: http://www.teilor.ro/verighete-teilor.html

Comments

comments

Lasă un răspuns