Esti aici
Femeia.ro > Promo > 5 mituri despre casatorie

5 mituri despre casatorie

Teama că nu este ”domnul Perfect”.

Cârcotașii te vor face să pui la îndoială decizia de a te căsători. Nu îi băga în seamă, perfecțiunea nu există, ci ai nevoie de cineva care așa imperfect cum este, să te înțeleagă și să te sprijine.

*Citește și: [Ce trebuie sa stii despre primul an de casnicie][1]*

Căsătoria te schimbă.

Greșit, nu căsătoria este cea care te va schimba, ci evoluția firească a vieții și mai ales experiențele voastre împreună. În unele privințe vei deveni foarte pricepută, în altele delăsătoare, însă ține cont că stăpâna destinului tău ești chiar tu.

Căsătoria implică multe certuri.

Discuții în contradictoriu vor exista în orice relație, nu doar în căsnicie. Diferența este cum vă veți manageria diferențele de opinie. Dacă sunteți echilibrați veți ajunge la un consens și veți evolua, pe când dacă veți fi încăpățânați veți rămâne pe loc.

*Citește și: [10 reguli pentru organizarea nunții][2]*

Căsnicia îți va reprima personalitatea.

A fi în cuplu exclude din start egoismul, iar personalitatea ta se va dezvolta și se va adapta noului statut și noilor situații. Nu personalitatea ta va avea de suferit, ci vei învăța să fii ”team player”, să îți sprijini partenerul și să fii susținută la rândul tău să evoluezi pe calea pe care ți-o dorești.

*Citește și: [Exista varsta potrivita pentru casatorie?][3]*

Dragostea e înlocuită de politețe.

În timp intervine rutina în cuplu, iar sentimentele voastre vor scădea în intensitate, spun unii. Noi spunem că lucrurile vor intra pe un făgaș normal și că visul de a fi permanent lângă persoana iubită va deveni realitate. De acum trebuie să aveți grijă să fiți aceleași persoane de care v-ați îndrăgostit.

[1]: https://www.miresici.ro/articole/ce-trebuie-sa-stii-despre-primul-an-de-casnicie
[2]: https://www.miresici.ro/articole/10-reguli-generale-pentru-organizarea-nuntii
[3]: https://www.miresici.ro/articole/exista-varsta-potrivita-pentru-casatorie

Comments

comments

Lasă un răspuns