Esti aici
Femeia.ro > Promo > 5 motive sa alegi Zen atunci când cauți cele mai bune extensii de mireasă

5 motive sa alegi Zen atunci când cauți cele mai bune extensii de mireasă

Ziua nunții tale este un eveniment care ar trebui să te pună în primul rând în valoare pe tine. Este evenimentul la care oamenii din jurul tău vor aprecia strălucirea ta, farmecul și câtă eleganță emani, astfel că cele mai multe mirese din ziua de astăzi, sunt nemulțumite de faptul că au părul prea scurt și își doresc din tot sufletul o coafură de revistă, un păr care să se vadă natural sau o lungime mai lungă. Dar cum poți avea toate aceste beneficii cu un singur pachet de extensii din par natural?

Ți-am pregătit 5 motive pentru care ar trebui să alegi Zen dacă îți dorești niște extensii de mireasă perfecte!

  1. Extensiile de mireasă au rolul de a te ajuta să ai coafura dorită

Credem că ți s-a întâmplat și ție să îți dorești o coafură dintr-o revistă și să îți dai seama că nu o vei putea avea niciodată pentru că lungimea părului tău nu te ajută în acest sens. Ei bine, află acum căci cu extensiile de mireasă pe care ți le pune la dispoziție Zen – poți avea acum orice lungime de păr îți dorești.

  1. Extensiile din păr natural au rolul de a-ți oferi naturalețea dorită

Dacă până acum ai văzut tot felul de extensii la persoanele din jurul tău, trebuie să îți spunem că acum există extensii din păr natural, gata să îți ofere naturalețea dorită în ziua nunții tale, astfel că nu mai trebuie să îți faci griji pentru că extensiile din păr natural se comportă la fel ca părul tău, diferența e că poți datorită acestor extensii să profiți și de o nouă culoare.

  1. Zen are propria colecție de extensii pentru mirese

Cu două colecții pentru mirese, brandul Zen îți oferă două opțiuni. Poți opta atât pentru extensiile tape on cât și pentru acele extensii clip on care îți oferă posibilitatea să le pui singură și să le dai jos oricând îți dorești. Extensiile By Zen sunt extensii din păr natural 100%, colectate de la un singur donator, părul provine din Rusia și India, iar astfel au o calitate care îți oferă garanția că le poți purta un timp îndelungat.

  1. Poți avea orice lungime și culoare îți dorești

Te-ai săturat de părul scurt și de culoarea pe care o ai, dar nu-ți dorești să-ți deteriorezi părul mai ales că vine ziua nunții tale? Cu aceste extensii clip on de la Zen poți opta pentru lungimea dorită și o culoare care să-ți schimbe look-ul atât în ziua nunții tale cât și în viața de zi cu zi.

  1. Extensiile de la Zen au cel mai bun raport calitate/preț

Deși odată ce îți dorești să ai un păr mai lung, să îți schimbi look-ul și să te bucuri de o naturalețe pe care rar o vei găsi la extensiile de păr, cu siguranță că prețul nu ar mai putea fi un incovenient pentru tine, însă trebuie să știi că în raport calitate – preț, extensiile Zen sunt cea mai bună soluție pentru tine!

Acum poți avea orice coafură îți dorești în ziua nunții tale. Pentru că extensiile din păr natural de la Zen rezolvă orice problemă, atât legată de lungime, volum, cât și de naturalețe și culoare. Acum poți fi mireasa cu o coafură de neuitat! Indiferent că optezi pentru extensiile tape on sau clip on, oricare din aceste opțiuni îți oferă posibilitatea să ai un păr natural și un look de invidiat!

Comments

comments

Lasă un răspuns