Esti aici
Femeia.ro > Promo > 7 lucruri care se vor schimba dupa nastere

7 lucruri care se vor schimba dupa nastere

1. Abdomenul tau nu va mai fi niciodata chiar atat de plat ca inainte, decat daca te numeri printre cele 100 de norocoase de pe planeta. Nu te uita la cat de repede si frumos slabesc vedetele de la Hollywood, ele nu reprezinta un termen de comparatie!

2. Daca relatia cu mama soacra era buna inainte, asteapta-te la ceva deteriorari in aceasta privinta. Vor aparea tensiuni. Daca, dimpotriva, relatia ta cu ea nu era cine stie ce, acum sunt sanse de imbunatatire, pentru ca tu reprezinti pentru ea accesul la dragul nepotel.

3. Salonul de manichiura va deveni pentru tine echivalentul unei excursii in Bahamas. Si nu neaparat banii vor fi cei care iti vor lipsi, cat timpul!

4. Iti vei face prieteni printre oamenii pe care pana acum nici nu ii priveai cu atentie. Cu mamicile in parc vei vorbi despre motivele pentru care a plans copilul peste noapte, vecinele, cu care doar te salutai pana acum, te vor opri pe strada si iti vor cere tot felul de informatii despre ce face bebe.

Culmea este ca tu le vei oferi bucuroasa toate aceste lucruri, pentru ca, de fapt, si tie iti va face bine sa vorbesti despre diversele si inerentele probleme.

 

5. Vei fi de-a dreptul iritata de sotul tau. Asteapta-te la asta. Nu exista neaparat o explicatie, poate ca este vorba despre faptul ca ti se pare ca nimeni nu face lucrurile mai bine ca tine.

Sau despre faptul ca prioritatile voastre s-au cam schimbat si e nevoie de ceva timp pana veti gasi o cale de a reluara comunicarea, chiar daca aceasta nu avea nimic inainte de a se naste bebe.

6. Ti se va schimba gustul in materie de filme. Pelicule despre copii rapiti? Drame ale mamelor, care au diverse probleme cu copilasii? Situatii tragice in urma carora unele femei au ramas vaduve de foarte tinere?

Nici vorba! Te vei orienta din ce in ce mai mult catre comedii romantice, care, neaparat, se sfarsesc bine. Happy-end-urile vor deveni preferatele tale.

7. Nu-ti va mai placea atat de mult sa faci cumparaturi pentru tine. Stii ca pana acum primul lucru la care te uitai erau bluzitele din magazinul tau preferat! Ei bine, vei constata ca raionul de copii este primul catre care te vei indrepta.

Si asta pentru ca bebe este o prioritate si abia daca ti-au mai ramas banuti te vei gandi si la tine. Vei constata ca este mai haios sa cumperi lucruri micute si colorate decat haine cu doua masuri mai mari decat purtai inainte de a ramane gravida.

Comments

comments

Lasă un răspuns