Esti aici
Femeia.ro > Promo > 7 modele de încălțăminte pe val în 2019

7 modele de încălțăminte pe val în 2019

Ce poate fi mai plăcut decât să treci în revistă tendințele următorului sezon? Abia așteptăm să aflăm ce se mai poartă în următoarea perioadă, iar pantofii reprezintă, ca întotdeauna, una dintre marile noastre arii de interes.

Am adunat cu sufletul la gură modelele de încălțăminte care vor fi pe val în 2018. Descoperă alături de noi aceste bijuterii ale stilului și află în ce se vor răsfăța picioarele tale în perioada care urmează!

De la iarnă la vară: tot ce vei purta în 2019

Ca în cazul articolelor vestimentare, și galeria pantofilor în trend în 2019 este extrem de cuprinzătoare. Influențele sunt diverse, pline de creativitate, accentul fiind pus pe strălucire, pe forme pline de imaginație și pe confort. Îți prezentăm în rândurile de mai jos cele 7 modele de încălțăminte care se vor afla în inimile tuturor fashionistelor în 2019!

Cizme peste genunchi roșii

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion Current Mood (@fashioncurrentmood) on

Acest model de încălțăminte nu e unul nou, într-adevăr, dar influența sa rămâne la fel de puternică. Cizmele peste genunchi roșii au făcut diferența în anul 2018, fiind acea pată de culoare în outfiturile cu vibrații sport sau în cele în care dominau neutrele. În 2019, acest model de încălțăminte va încălzi ultimele zile de iarnă și va face trecerea armonioasă la primăvară. Optează pentru cizme cu toc sau cu talpă plată și bucură-te de stil fără limite!

Vei descoperi cizme de damă din piele superbe, în tonuri de roșu, în mediul online. Fără toc, extrem de comode și de stilate, cizmele de la Kamelia fac diferența în outfitul oricărei fashioniste.

Cizme rosii peste genunchi din piele naturala intoarsa Kamelia

Cizme cu toc statement

Rămânem în miezul iernii și îți recomandăm modelul de încălțăminte care a revoluționat modul în care sunt alcătuiți pantofii. Ajungând la concluzia că nu mai au ce să schimbe în designul pantofilor, creatorii de modă au devenit extrem de interesați de toc, ce a dobândit forme statement în ultima perioadă. De la cizmele cu toc cilindric la forme ieșite din tipare, toate sunt în trend în iarna 2019.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fendi (@fendi) on

Balerini

După o scurtă perioadă în care balerinii au fost uitați în favoarea mocasinilor și a pantofilor Oxford, în 2019 revine perioada lor de maximă strălucire. Se poartă acum pantofii cât mai apropiați de forma specifică abordată de frumoasele dansatoare: dacă nu te împing chiar să porți poante, designerii îți recomandă tonuri neutre, pastelate și poate panglici legate pe picior. Totul e să arăți ca și cum abia ai fi coborât de pe ring!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RACHELLE DARBOUZE (@withthegrey) on

Pantofi incrustați cu cristale

O știi pe Cenușăreasa? Foarte bine, deoarece de la ea vei împrumuta cei mai frumoși pantofi ai sezonului de primăvară-vară 2019. Fie că este vorba despre sandale de poveste, balerini fini sau pantofi cu toc de basm, toate modelele de încălțăminte prețioase ale anului viitor au parte de atingerea divină a cristalelor. De aici și până la condurii de sticlă ai prințesei Disney nu mai e decât un pas de fashionistă!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARCH BANGKOKMIDTOWN ⓒ (@marchshoes) on

Pantofi cu design floral

În 2018 am adorat pantofii cu imprimeu de șarpe, dar în 2019 renunțăm la îndrăzneală în favoarea romantismului. Unul dintre primele semne că ne dorim un an mai blând e chiar revenirea printurilor florale pe pantofi. Cele mai delicate accesorii vor fi și cele mai râvnite: vei păși precum o Frumoasa din pădurea adormită pe acești superbi pantofi!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Invoice Calçados (@invoiceoficial) on

Sandale argintii

Ne lăsăm purtate de reverie și visăm direct la vara 2019 și ale sale accesorii. De data aceasta, vom fi fanele absolute ale pantofilor argintii. De preferat sunt sandalele cu toc și cu formă dreptunghiulară, inspirate de ceea ce purta Carrie Bradshaw în primii ani de „Totul despre sex”. E singura influență care ne mai rămâne de la sfârșitul anilor 90 și începutul decadei 2000, deci e bine să o aplici cu toată râvna.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BALMAIN (@balmain) on

Sandale cu pene

La fel de glamourous și la fel de iubite, sandalele acoperite cu pene sunt mărturia că ne dorim lux, decadenţă, și că ne-am săturat de curentul atleisure (atenție, doar în vestimentația de zi, pentru că avem de gând să frecventăm la fel de intens sala). Clasicii adidași sunt înlocuiți de aceste bijuterii ale designului: pantofii cu pene aplicate, roz, nebuni de creativi, vor fi vedetele unei vestimentații pe placul lui 2019.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion Scout and Buyer 🇫🇷🇬🇧🇮🇹 (@lookbook_space) on

După cum se vede, 2019 se vrea creativ, strălucitor, feminin și romantic, măcar în modă. Trăiește cu delicatețe și revino la curentele pline de sensibilitate și glamour grație modelelor de încălțăminte pe placul anului care urmează.

 

Sursa: Digital Workforce

Sursa foto: pixabay

 

Comments

comments

Lasă un răspuns