Esti aici
Femeia.ro > Promo > A 15 ediție a Congresului Anual al Turismului Balnear și Spa are loc la Băile Herculane între 18-21 septembrie 2019

A 15 ediție a Congresului Anual al Turismului Balnear și Spa are loc la Băile Herculane între 18-21 septembrie 2019

Băile Herculane. Afrodita Resort & Spa. Cei mai importanți reprezentanți ai industriei spa& balneo din România și din lume se reunesc în cadrul celei de-a 15 ediții a Congresului Anual al Turismului Balnear și Spa. Anul acesta, evenimentul se derulează sub un nou concept și integrează Forumul și Bursa de turism balnear din România organizat de OPTBR și SPA Business Networking Event, organizat de despreSpa.ro.

”Este pentru prima dată când aducem împreună ambele piețe – balneo și spa & wellness”, mărturisește Ioana Marian de la despreSpa.ro. Obiectivul nostru? Să putem crește împreună renumele României ca destinație balneară & spa în întreaga lume.

Gazda evenimentului din acest an este Afrodita Resort & Spa, marele câștigător al anului 2019 la premiile ESPA. Ei, prin Herculum Spa, au câștigat, în primăvară, marele premiu INNOVATIVE SPA CONCEPT în cadrul Galei Innovative Spa Awards organizată de ESPA (European Spas Asociation), în Croația.

Proiectul Herculum Spa ( Afrodita Resort & Spa din Băile Herculane) a fost demarat în urmă cu trei ani, când s-a început segmentul de prospectare și forare al unui izvor de apă termo – sulfuroasă, cea mai mare investiție de acest tip din ultimele două decenii pentru Băile Herculane. Izvorul de apă termală alimentează azi direct bazinele centrului de tratament.

”Este o onoare pentru noi să fim gazda unuia dintre cele mai mari evenimente din turismul românesc. Ne bucurăm să avem ocazia să participăm la dezbateri, dar și să ne implicăm în găsirea soluțiilor pentru dezvoltarea industriei de balneologie și spa în țara noastră. Mai presus de toate, însă, ne bucurăm de ocazia revederii a numeroși colegi și prieteni din turism”,  spune Laura Pătru, Director de Marketing Bacolux Hotels.

Afrodita Resort & Spa este parte din grupul Bacolux Hotels, care însumează  1000 de locuri de cazare în Herculane, Craiova și Bușteni, cu o tradiție de 25 de ani în industria ospitalității din România. Societatea hotelieră are capital 100% românesc.

Congresul Anual al Turismului Balnear si Spa se va încheia cu Gala Turismului Balnear și SPA din România – ediția I, unde vor fi onorate societățile cu cele mai semnificative contribuții în dezvoltarea turismului de sănătate. Premiile se vor acorda dupa modelul European SPA Association (ESPA) și unul dintre invitații de onoare este Dna Csilla Mezosi- Secretar General al ESPA.

PROGRAM CONGRES

https://romanian-spas.ro/2019/07/congresul-anual-al-turismului-balnear-si-spa-18-21-septembrie-baile-herculane/

Comments

comments

Lasă un răspuns