Esti aici
Femeia.ro > Promo > Absolvenții UNATC premiați la Gala HOP

Absolvenții UNATC premiați la Gala HOP

In perioada 2-5 septembrie 2019, a avut loc, la Teatrul de Stat Constanţa, cea de-a XXII-a ediție a Galei Tânărului Actor HOP.

Juriul final a fost format din Adrian Batista – regizor și producător TV; Ioana Bogățan – actriţă; Ada Lupu Hausvater – regizor; Ludmila Patlanjoglu – critic de teatru și Liana Tugearu – critic de dans.

La ediția din acest an, aboslvenții Universității de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” au fost premiați la aproape toate categoriile:

Premiul pentru cea mai bună actriţă, secţiunea individual a fost acordat actriţei ADELA MIHAI pentru „Ziţa”, după O noapte furtunoasă de I. L. Caragiale.

Premiul „CORNEL TODEA”  – Premiul pentru cea mai bună trupă de actori a fost acordat trupei spectacolului Wor(l)ds in progress, după texte de Matei Vişniec, trei dintre actorii din trupă fiind absolvenți UNATC: ANDREI ATABAY, LIA MARIN şi OCTAVIAN VOINA.

Premiul „SICĂ ALEXANDRESCU” – Premiul special al juriului a fost acordat actorului ALIN POTOP pentru „Propun să nu ajungem niște triști”, după Însemnările unui nebun de Nikolai Gogol.

PREMIUL PUBLICULUI și Premiul 1/10 pentru FILM la TIFF:

Cea mai bună actriţă: THEODORA SANDU

Cea mai bună trupă de actori: In-cerc-uit, după texte de Matei Vişniec, cu ALINA DUMITRACHE, ANDREI IANUŞ, ALEXANDRA OIŞTE, CRISTINA SIMION, IOANA BEATRICE TĂNASĂ şi MIHAI VASILESCU.

Comments

comments

Lasă un răspuns