Esti aici
Femeia.ro > Promo > Activități distractive pentru vacanța de iarnă

Activități distractive pentru vacanța de iarnă

A venit vacanța de iarnă și, cu puțin noroc, și ceva zăpadă? E clar! E timpul pentru joacă în aer liber.

Pune în aplicare ideile noastre și sigur vă veți distra de minune!

Hula hoop în zăpadă

Fă rost de câteva cercuri hula hoop şi dă startul întrecerii. Câştigă cine rezistă mai mult! Va fi cu atât mai distractiv cu cât veţi fi înfofoliţi până la gât, încât va părea un dans al urşilor.

Citeşte şi Ghid de călătorie cu copilul. Sfaturi pentru o vacanţă reuşită

Sculpturi în aer liber

Puneţi-vă la treabă creativitatea şi încercaţi să „modelaţi” din zăpadă diverse figurine. O omidă, o gărgăriţă şi, bineînţeles, un om de zăpadă nu sunt greu de făcut. Folosiţi crenguţe uscate, conuri de brad sau alte elemente din natură pentru a le pune ochi, antene, nasturi etc. Fă o poză și gata… aveți o super-amintire din vacanța de iarnă.

Baloane îngheţate

Când temperatura are mai multe grade în minus, jocul cu baloanele de săpun capătă un alt înţeles. Odată ce micuţul suflă în ele, nu durează mult să îngheţe, iar puiul tău va fi fascinat.

Grafitti în curte

Ai un covor alb, imaculat, în spatele casei? Dă-le copiilor recipiente cu pulverizator, umplute cu apă şi colorant alimentar, apoi lasă-i să decoreze zăpada după bunul plac. O activitate numai bună în vacanța de iarnă!

X şi 0 pe zăpadă

Uită de hârtie, când totul e alb afară! Trasează în zăpadă un cadru, iar apoi pregăteşte mai multe beţe uscate (pentru X-uri) li conuri de brad (pentru 0-uri). Jocul poate începe!

Hrană pentru vrăbiuţe

Împodobirea bradului este una dintre cele mai importnate activităţi din vacanţa de iarnă, nu-i aşa? Orice brad trebuie împodobit, chiar dacă e afară! Ajută-l să facă o ghirlandă din popcorn, bucăţele de fructe şi cereale, cu care să îmbrace pomul veşnic verde. Ornamentele vor servi apoi drept hrană pentru vrăbiuţe.

Citeşte şi Sănătatea copilului. Ce trebuie să ştii în prag de sezon rece

Forme în zăpadă

Unde scrie că formele din plastic sunt potrivite doar pentru nisip? Ia cu voi afară arsenalul folosit de obicei la plajă şi faceţi steluţe, peştişori, ţestoase ori chiar şi castele… din zăpadă.

Tu ce activităţi distractive ai în vacanţa de iarnă cu puiul tău? 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns