Esti aici
Femeia.ro > Promo > Ajuta-ti micutul sa aiba un somn linistit!

Ajuta-ti micutul sa aiba un somn linistit!

Miscarile agitate ale copilului in timpul noptii reprezinta un motiv de neliniste pentru mama, insa miscarea este o componenta normala a unui somn sanatos. Pentru ca miscarile din timpul noptii sa nu strice somnul micutului din cauza scurgerii de lichid, Pampers Active Baby este special creat, pentru a bloca umezeala si a-i asigura astfel celui mic o protectie de pana la 12 ore.

Pampers Active Baby dispune de o larga zona de absorbtie, care blocheaza umezeala departe de pielea copilului, mentinandu-l uscat si confortabil pentru pana la 12 ore.  Cu forma anatomica, scutecul are benzi laterale flexibile, care se intind pentru a se potrivi perfect formelor copilului, asigurandu-i astfel protectie impotriva scurgerilor de lichid.

Ca parinte, observi  ca somnul din timpul noptii al copilului tau incepe sa se modifice cand acesta are circa 6 luni, urmand ca in jurul varstei de 1 an, somnul sa fie caracterizat de foarte multa miscare si schimbari dese de pozitie. In paralel cu mobilitatea remarcata in timpul zilei, este normal ca miscarile in timpul noptii sa sufere de asemenea schimbari, acestea intensificandu-se pe masura ce copilul creste si se dezvolta.

Mamele sunt ingrijorate de faptul ca multa miscare in timpul noptii poate perturba somnul copilului, in special in cazul in care aceasta agitatie pune o presiune suplimentara asupra scutecului  si creste sansa de scurgere a lichidului. Dar aceste miscari sunt naturale. Somnul este vital pentru dezvoltarea copilului, iar miscarea in timpul somnului este absolut normala. Pe masura ce copilul creste, iar abilitatile sale motorii devin din ce in ce mai vizibile pe timpul zilei, este logic ca aceste miscari, precum rostogolirile ori schimbarile de pozitie, sa apara si in timpul somnului.

Somnul este foarte important pentru copii, contribuind la dezvoltarea echilibrata a acestora. Cantitatea de somn de care beneficiaza cei mici se reflecta perfect in comportamentul  lor din timpul zilei. Astfel, se remarca comportamente normale, pozitive in cazul copiilor care au un somn de calitate, fiind asadar justificata dorinta si nevoia mamelor de a face tot posibilul pentru a proteja somnul copiilor de orice factor extern.
 

Comments

comments

Lasă un răspuns