Esti aici
Femeia.ro > Promo > Alege culorile de la nunta in functie de semnificatia lor

Alege culorile de la nunta in functie de semnificatia lor

Roșul este perfect pentru o nuntă de iarnă sau de vară. Pasional, dramatic și cu multă personalitate, această culoare romantică poate asortată foarte bine cu bleu, gri sau chiar verde.

Citește și: Nunta nonconformista – avantaje si dezavantaje

Rozul te trimite cu gândul la romantism, drăgălășenie și joacă. Poți să îl folosești perfect într-o nuntă de primăvară sau de vară pentru că arată minunat în combinație cu abundența de verde. Culorile cu care poți asocia rozul sunt champagne, verde deschis și gri.

Lavanda este o culoare perfectă pentru doamne și domnișoare, delicată și ușor de remarcat. Cel mai bine poate fi asortată unei petreceri în mijlocul naturii în combinație cu alb, negru sau chartreuse (o combinație de verde cu galben).

Citește și: 4 nunti tematice in voga

Ivoriul este elegant, clasic și fermecător. Poți să obții cu ajutorul lui aerul vintage pe care ți-l dorești cu ușurință și poți să îl alături albului și absolut oricărei alte culori.

Bleul este fun, fresh și vibrant. Este preferatul iubitorilor mării dar poate fi alăturat în diverse combinații și altor tematici non-marine.O combinație simpatică este bleu și roz sau cu roșu.

Citește și: Cum sa iti planifici o nunta eco

Verdele în tematica nunții este ca o gură de aer proaspăt și foarte ușor asociat trendului eco. Verdele înseamnă energie pozitivă și poate fi combinat cu nuanțe de roz pentru nunțile de primăvară sau vară sau pentru nunțile din sezonul rece cu nuanțe mai rustice.

Albul simbolizează puritate, simplism și este o culoare minimalistă. În unele contexte, albul este considerat a fi tradițional însă ai fi surprinsă că este de fapt o culoare mereu modernă.

Citește și: Combinatii inedite pentru o nunta in alb

Negrul este sofisticat și misterios și este ales pentru nuntă de către cuplurile curajoase cu opinii bine conturate despre design. Poate fi folosit în clasica asociere alb-negru sau în asociere cu o altă culoare puternică.

Comments

comments

Lasă un răspuns