Esti aici
Femeia.ro > Promo > Alegerea rochiei ideale pentru o nuntă

Alegerea rochiei ideale pentru o nuntă

Oricine așteaptă cu nerăbdare evenimentele majore din viață, precum este nunta, botezul sau altele de acest fel. Pentru că vorbim despre evenimente unice, fiecare își va dori ca prezența sa în cadrul acesteia să se ridice la un anumit nivel. Dacă mireasa și mirele au costumele deja stabilite, ceilalți oaspeți trebuie să caute cea mai potrivită vestimentație, mai ales dacă sunt prieteni apropiați sărbătoriților.

Atunci când vine vorba despre alegerea ținutei ideale pentru nuntă, magazinul online dyfashion.ro vine cu cele mai potrivite soluții. Astfel, în cadrul acestui site, cele interesate găsesc colecții variate de rochii de ocazie, în nuanțe, mărimi și modele diverse. Pentru a întoarce toate privirile la un astfel de eveniment, trebuie să se aibă în vedere trăsăturile fizice în primul rând, dar și stilul vestimentar propriu.

Totul despre alegerea rochiei de nuntă potrivită

Chiar dacă inițial pare că pregătirile pentru nunta celei mai bune prietene sunt ușor de realizat, în momentul în care acestea trebuie realizate lucrurile se complică. Alegerea coafurii perfecte poate fi realizată cu simplitate, după ce au fost analizate trăsăturile feței pentru a realiza o simetrie perfectă. De altfel, sfatul unui stilist pot reprezenta un ajutor potrivit.

Alegerea rochiei însă presupune un anumit efort din partea femeilor. Nu este suficient ca aceasta să arate bine, ci trebuie să se așeze corespunzător, să fie în concordanță cu forma corpului, să armonizeze trăsăturile acestuia, astfel încât să fie evidențiate părțile atrăgătoare ale celei ce o poartă.

Oricine poate alege o rochie sexy și poate chiar îndrăzneață, dar în același timp și decentă dacă își dă interesul în acest sens.

Înainte de toate, orice invitată trebuie să se orienteze după o ținută deosebită, însă care să nu eclipseze mireasa. Nu ar fi tocmai potrivit, nu e așa? Este vorba despre ziua acesteia, deci rochia invitatelor poate fi o idee mai modestă.

Desigur, asta nu înseamnă că nu trebuie să fie suficient de deosebită pentru ca ceilalți invitați să o remarce. Spre exemplu, o nuanță care să nu facă nici o trimitere către alb sau către rochițele domnișoarelor de onoare ar fi de preferat în acest caz.

De asemenea, ar trebui să se țină cont și de locația evenimentului. Care va fi atmosfera petrecerii? Ce specific va avea restaurantul ales? Sigur nu și-ar dori nimeni ca ținuta adoptată să nu se încadreze în stilul respectiv. În această situație, deosebit nu înseamnă neapărat ceva bun.

Desigur, dacă vorbim despre o nuntă bine organizată, pe invitație va fi menționat dress code-ul în cazul în care este impus unul. Chiar și sezonul poate reprezenta un reper în alegerea unei rochii de nunta. Materialul din care este confecționată își spune cu siguranță cuvântul. Dacă este vorba despre o nuntă organizată în sezonul specific acestora, atunci textilele lejere sunt cele mai potrivite. Accesând pagina dyfashion.ro, cele interesante vor descoperi o colecție vastă de articole dedicate unor ocazii deosebite precum cel menționat.

Cu imprimeuri florale, broderii sau alte motive, simple sau cu un design mai deosebit, acestea sunt disponibile într-o multitudine de culori și combinații de nuanțe pentru a satisface orice preferință. În funcție de forma corpului, există posibilitatea achiziționării de rochii de nuntă midi, scurte sau lungi, după plac. În trend în acest an sunt rochiile din voal, ce au o textură ușoară și oferă libertate deplină în mișcare. Spre exemplu, rochia bordo Amedea oferită de DyFashion este perfectă pentru cele care îndrăgesc modelele lungi, pentru că are croiul în pliuri și reușește și să estompeze orice imperfecțiune de la nivelul taliei. Modul în care formează trena vaporoasă de la bază este inedit și este soluția prin care orice femeie poate să atraga privirile admiratorilor asupra sa.

Unele modele sunt realizate în linii foarte simple, pe când altele includ mici detalii ce pot face diferența atât în cazul persoanelor mai pretențioase, cât și al celor care doresc să scoată în evidență o anumită parte a corpului.

Dantela este un material în trend în acest an și a făcut adevărate furori la astfel de evenimente. Este elegant și stilat și contribuie la conturarea unei imagini feminine plăcute.

Când vine vorba despre alegerea unei rochii pentru nuntă, soluțiile sunt nelimitate. Este necesară doar dedicarea unui timp suficient în acest sens și multă răbdare. Doritoarele pot accesa pagina și mai sus menționată, dyfashion.ro, pentru a descoperi cele mai interesante modele de rochițe pentru nuntă, ce prezintă un excelent raport preț – calitate.

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns