Esti aici
Femeia.ro > Promo > Alternative fermecatoare pentru aruncatul orezului

Alternative fermecatoare pentru aruncatul orezului

Baloanele de săpun

Achiziționează din timp pentru invitații tăi acele flacoane pe care le folosesc copii să facă baloane de săpun sau închiriază dacă găsești în orașul tău un aparat care are această funcție. Va fi un moment demn de fotografiat și cu mult mai chic decât vechea tradiție.

*Citește și: [7 metode sa iti personalizezi nunta][1]*

Clopoțeii

Nu trebuie să faceți exces de clopoței, ca să nu provocați un adevărat vacarm. Dacă vei găsi unii cât mai micuți speciali să fie sunați, nu doar decorativi, rezultatul va fi unul de basm. Vor fi clinchete de bucurie și vor răsuna să atragă atenția tuturor asupra fericitului eveniment din viața voastră.

Petalele de flori

Albe sau multicolore, această alternativă poate fi și una eco. Cumpără niște flori mai ieftine, care încep să pălească și astfel nu vei avea sentimentul că le irosești și nici nu le vei plăti prea scump. Ce poate fi mai fermecător decât să fiți asaltați de o ploaie de petale moi și parfumate?

*Citește și: [5 trenduri pentru nunta in 2013][2]*

Mini-artificiile

Oricât de strălucitoare – la propriu – ar fi această alternativă, este de preferat să o utilizezi pentru o ceremonie care are loc seara. Poți să te folosești de mini-artificii și la primul vostru dans, însă cu mare precauție. Dă-le unor adulți, nu copiilor, altfel riști să transformi evenimentul în unul mai puțin vesel.

*Citește și: [7 traditii de import pentru nunta ta][3]*

[1]: https://www.miresici.ro/articole/7-metode-sa-iti-personalizezi-nunta
[2]: https://www.miresici.ro/articole/5-trenduri-pentru-nunta-in-2013
[3]: https://www.miresici.ro/articole/7-traditii-de-import-pentru-nunta-ta

Comments

comments

Lasă un răspuns