Esti aici
Femeia.ro > Promo > (P) Avantajele perucii din păr natural

(P) Avantajele perucii din păr natural

peruca par natural

Unul dintre elementele ce îți creează look-ul perfect este coafura. Iar în cazul în care îți place să ți-o schimbi des, perucile reprezintă o metodă extrem de bună pentru a arăta în modul în care dorești, fără a depune prea mult efort. Există peruci naturale și artificiale. În acest articol îți vom povesti despre perucile din păr natural și care sunt avantajele acestora. Apropo, în magazinul online NEER ai la dispoziție o gamă largă de peruci păr natural de cea mai înaltă calitate.

Perucile din păr natural sunt mai sigure

Acest aspect ar trebui să fie unul dintre cele mai importante, atunci când alegi o perucă. Cele din păr natural nu elimină substanțe nocive atunci când se încălzesc, cum este în cazul perucilor artificiale. La temperaturi mai înalte, perucile artificiale își pierd din strălucirea inițială și au tendința de a se topi. Însă, cu o perucă din păr natural te poţi încălzi foarte liber și fără teamă lângă un șemineu.

Perucile din păr natural sunt mai practice

În cazul în care ai obosit de culoarea, mărimea sau forma perucii tale naturale, o poți schimba oricând dorești, ceea ce nu poate fi făcut cu toate cele artificiale. Peruca din păr natural o poți vopsi în altă culoare, poate fi tăiat, ondulat sau îndreptat – toate procedurile ce le poți face părului tău natural. Pentru a-i conferi perucii tale naturale aspectul inițial, este nevoie doar să-l speli și te poți bucura în continuare de el și îl poți modela precum dorești.

Perucile din păr natural au un aspect mai realist

Atunci când porți o perucă naturală nu va sta întrebarea nici la tine, nici la cei din jur, dacă arată sau nu ca părul natural. În comparație cu peruca din păr artificial, cea naturală nu strălucește prea tare și nu dă senzația firelor tari. Arată și se simte exact ca firele de păr cu care se naște o persoană.

Perucile din păr natural au o longevitate mai mare

Perucile naturale pot avea o longevitate de aproximativ 5 ani, în comparație cu cele artificiale, care, de regulă, trebuie schimbare peste un an. Însă, pentru ca repuca ta să îți țină un timp atât de îndelungat, este important să o îngrijești corespunzător.

 

Sursă foto: neer.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns