Esti aici
Femeia.ro > Promo > Bauturi care fac bine pielii, mai ales vara

Bauturi care fac bine pielii, mai ales vara

Evident, apa este prima alegere. Dar, pe lângă apa există și alte trei băuturi de vară bune pentru piele. Acestea sunt foarte eficiente și îți țin pielea tânără și sănătoasă.

Află care sunt aceste băuturi care fac bine pielii, mai ales vara.

Soarele este o bucurie, vară, dar este, în același timp și cel mai mare inamic al pielii, pentru că radiațiile UV au că efect îmbătrânirea celulelor cutanate. Dacă ai grijă ce mănânci și, mai ales, ce bei, efectele dăunătoare ale soarelui vor fi diminuate sau chiar anulate.

Ceaiul verde este una din cele mai bune băuturi pentru piele. Ceaiul verde este băutură perfectă. Femeile care au băut patru cești de ceai verde, în fiecare zi, vreme de 12 săptămâni, au redus riscul că pielea lor să sufere din cazua razelor soarelui cu 25 de procente, în plus elasticitatea pielii a crescut astfel că pielea lor a arătat mai tânără. Este o certitudine faptul că ceaiul verde este un protector natural pentru piele.

Cafeaua nu este doar o sursă de energie, ci și o cale naturală care previne apariția cancerului de piele. Persoanele care beau trei cești de cafea pe zi prezintă un risc de a face cancer de piele cu 20 la sută mai mic. Cafeaua, prin anumiți antioxidanți specifici pe care îi conține, are capacitatea de a proteja celulele epidermei.

Vinul alb pare să fie cea mai bună alegere pentru perioadă verii, dar cu toate acestea, cercetările au dovedit că vinul roșu asigură o excelentă protecție pielii prin antioxidanți specifici care se găsesc în strugurii roșii și care ajută la prevenirea reacțiilor oxidative de la nivelul pielii și implicit previn procesul de îmbătrânire. Reacții oxidative, generate de expunerea la soare, pot afecta și distruge celulele, ceea ce duce la arsuri solare, ridurile și cancer de piele. Băut cu măsură, un pahar pe zi, vinul roșu este un medicament pentru piele, scrie yahoo shine.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comments

comments

Lasă un răspuns